(Last Updated On: April 19, 2019)

Liviu Dragnea este huiduit oriunde merge prin țară. Interesant este că este huiduit în județele în care PSD are scoruri foarte bune. Nici nu are curaj să meargă la Brașov, ce să mai vorbim de Cluj.
Astăzi și-a luat porția de huiduieli în Botoșani.

Organizatorii au dat muzica la maxim pentru a acoperi huiduielile la adresa liderului PSD.

Viorica Dăncilă a venit împreună cu Sorina Pintea în jurul orei 12.45, înaintea liderului PSD. Liviu Dragnea a ajuns mai târziu, cel mai probabil pentru a fi evitate situaţiile neplăcute, mai ales că încă de la ora 12.00 aproximativ 25 de protestatari anti-PSD s-au aşezat în faţa Casei Sindicatelor, clădirea unde urma să aibă loc întîlnirea. În faţa protestatarilor, s-a postat un dispozitiv de jandarmi, anunță Adevarul.

Pentru a evita huiduielile şi injuriile, preşedintele PSD a intrat împreună cu grupul de miniştri pe intrarea laterală în Casa Sindicatelor, evitând grupul de protestatari. Aceştia şi-au dat seama că liderul PSD se află în interiorul clădirii abia după ce i-au auzit vocea la difuzoarele exterioare montate pe clădire tocmai pentru a fi auzit şi de PSD-iştii care n-au mai putut intra fiindcă nu mai era loc.

Liviu Dragnea şi liderii PSD din Botoşani au lăsat-o pe premier de izbelişte. Potrivit imaginilor publicate de botosaninews.ro, la sosirea delegaţiei oficiale, toţi oficialii locali l-au înconjurat pe preşedintele PSD, în timp ce Viorica Dăncilă a rămas singură după coborârea din maşină, mai anunță Adevarul.

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!