(Last Updated On: April 22, 2019)

Liviu Dragnea a fost luat în râs de actorii Teatrului de Comedie din București care au recreat momentul care a avut loc vineri în județul Suceava, când un bărbat i-a strigat lui Liviu Dragnea că PSD a făcut „nimic”, iar acesta i-a răspuns cu „nimic ești tu”.

Momentul a fost special ales, în timpul piesei „Mult zgomot pentru nimic”, scrisă de William Shakespeare, potrivit Digi 24.

(Video) Liviu Dragnea, făcut de râs de actori în timpul piesei „Mult zgomot pentru... nimic” ...„Nimic ești tu!” 1

Alex Bogdan, către spectatori: „Ne pregătim pentru partea a doua din Mult zgomot pentru…”

Replică din public: „Nimic!”

„Nimic ești tu!”, s-a răstit actorul, moment în care sala a izbucnit în hohote de râsete și aplauze iar el a continuat: „Și vă spun direct… Așteaptă să vezi partea a doua, mincinosule! Că v-am dat spectacole de calitate. Ceilalți…”

Actorul Alex Bogdan a publicat momentul pe pagina lui de Facebook și a menționat: „Îl înțeleg perfect pe Dragnea. Nici mie nu-mi place să fiu întrerupt când sunt pe scenă…”

Vezi aici Video:

În timpul unui discurs la Suceava în care Liviu Dragnea a lansat noi atacuri la adresa președintelui Klaus Iohannis și a partidelor din Opoziție, liderul PSD a vrut să le vorbească participanților și despre programul de guvernare, potrivit Digi 24.

Liviu Dragnea: Gândiți-vă… zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Participant la miting: Nimic!

Liviu Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România…

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!