(Video) Georgeta Condur: „M-am uitat încă o dată la imaginile cu Dragnea în comuna Dumbrăveni (jud. Suceava) și abia acum am realizat în ce hal au decăzut Dragnea și PSD-ul. M-or fi enervat ei pe mine, dar totuși Iliescu, Năstase și Ponta atrăgeau ca un magnet oameni mulți, umpleau piețe și stadioane și entuziasmau susținătorii. Când au venit în…”

(Last Updated On: April 19, 2019)

Liviu Dragnea s-a făcut joi de râs după ce, în fașa a 200 de săteni din Suceava a întrebat ce a făcut PSD pentru țară iar din public a venit răspunsul „Nimic”. Dragnea, obișnuit să nu i se comenteze, ca în Teleorman, a avut o reacție opărită și s-a luat de bătrânul care i-a spus adevărul.

Jurnalista Georgeta Condur: „M-am uitat încă o dată la imaginile cu Dragnea în comuna Dumbrăveni (jud. Suceava) și abia acum am realizat în ce hal au decăzut Dragnea și PSD-ul.
(Video) Georgeta Condur: „M-am uitat încă o dată la imaginile cu Dragnea în comuna Dumbrăveni (jud. Suceava) și abia acum am realizat în ce hal au decăzut Dragnea și PSD-ul. M-or fi enervat ei pe mine, dar totuși Iliescu, Năstase și Ponta atrăgeau ca un magnet oameni mulți, umpleau piețe și stadioane și entuziasmau susținătorii. Când au venit în...” 1
(foto NewsBucovina)

M-or fi enervat ei pe mine, dar totuși Iliescu, Năstase și Ponta atrăgeau ca un magnet oameni mulți, umpleau piețe și stadioane și entuziasmau susținătorii. Când au venit în jud. Suceava, toți liderii naționali ai partidelor mai mari au făcut mitinguri întotdeauna pe esplanada din fața Casei de Cultură sau, dacă era vreme rea, în interiorul Casei de Cultură, cea mai mare sală de spectacole din Suceava. Dragnea a ajuns, în schimb, să bolmojească ceva într-o sală de sport de la țară, cu 200 de oameni, unde a găsit o comună cu primar PSD, și chiar și acolo, cu acest public restrâns, s-a chicotit pe seama lui.

Să fii tu ditamai președintele PSD-ului aflat la guvernare și dintr-un întreg județ să ajungi undeva într-o fundătură, iar acolo să insulți grav un țăran, pentru o mică ironie, făcându-l ”nimic” pe un biet om care trăiește, probabil, din munca mâinilor lui, asta cred că e cea mai reprezentativă și devastatoare imagine a declinului PSD sub conducerea lui Dragnea”.

Jurnalistul Mircea Marian: „Știam eu că Suceava, de unde-s bunicii mei, nu-i Teleorman!
Se duce Livache la Dumbrăveni, Suceava, la miting, și începe cu minciunile: `Ce-am făcut noi pentru satul românesc?`

La care, o voce din sală: `Nimic!`
Râsete fericite în public.

Dragnea, cu voce isterică: `Nimic ești tu!`
Bine, omule, felicitări și mă bucur să spun că tata e din Uncești, Suceava, la 40 de kilometri mai încolo!”

Vezi video aici:

Revenim cu detalii!