(Video) Dragnea făcut de ras: ”Ce am făcut noi?”; Bărbat: ”Nimic”. Liderul PSD s-a enervat brusc. Reacția lui Dragnea

(Last Updated On: April 18, 2019)

Liviu Dragnea a participat la o conferinţă extraordinară a filialei PSD Suceava, care a avut loc în comuna Dumbrăveni. În timpul conferinței au avut loc mai multe incidente.

Preşedintele PSD a înşirat în discursul rostit la Dumbrăveni, judeţul Suceava, mai multe presupuse realizări ale partidului de guvernământ. La întrebarea retorică “Ce-am făcut noi?”, un participat la conferinţă i-a răspuns „Nimic!“. În acel moment, Liviu Dragnea i s-a adresat cu replica “Nimic eşti tu!”, scrie adevarul.ro.

(Video) Dragnea făcut de ras: ”Ce am făcut noi?”; Bărbat: ”Nimic”. Liderul PSD s-a enervat brusc. Reacția lui Dragnea 1

Spre finalul dezbaterii, un alt participant la conferinţă, un tânăr aflat în sală, l-a huiduit pe Liviu Dragnea. Tânărul a fost bruscat imediat de mai mulţi membri PSD, printre care chiar şi primarul localităţii sucevene Moara.

Vezi video aici:

Un bărbat din public a refuzat să strângă mâna întinsă de Liviu Dragnea, spunându-i „Nu dau mâna cu hoţii!“

Membrii PSD Suceava au ales astăzi conducerea organizaţiei judeţene. Conferinţa a avut loc, începând cu ora 15.00, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” din comuna Dumbrăveni. La eveniment au participat 450 de delegaţi din tot judeţul, precum şi preşedintele PSD Liviu Dragnea.