(Last Updated On: April 23, 2019)

Știe Liviu Dragnea de ce merge doar cu jandarmi și bodyguarzi. Un deputat PSD a mers fără protecție și a fost certat de oameni supărați.

S-a întâmplat sâmbătă, după ce Liviu Dragnea a fost băgat rapid într-un microbuz cu geamuri fumurii, după terminarea mitingului PSD din Iași.

Deputaţii PSD Vasile Cîtea şi Tudor Ciuhodaru, ultimul candidat la alegerile europarlamentare, au încercat să se îndepărteze de esplanada din faţa Teatrului Luceafărul, imediat după mitingul electoral organizat de social-democraţi la Iaşi, în cursul zilei de sâmbătă, 20 aprilie, anunță Adevarul.

(Video) Deputat PSD prins de mulţimea furioasă după mitingul lui Dragnea. Greu fără jandarmi și bodyguarzi 1

Cei doi au fost ajunşi din urmă de mai mulţi protestatari care le-au reproşat pe un ton tăios ineficienţa politică. Ciuhodaru a reuşit să se strecoare pe trecerea de pietoni, pe ultimele secunde de verde de la semafor. Vasile Cîtea, fost boxer, a rămas în urmă, în mijlocul contestatarilor.

A urmat un dialog foarte aprins, presărat cu înjurături în ambele tabere: „(…) V-aţi tuns toţi aşa ca puşcăriaşii”, au strigat protestatarii. „De ce plecaţi ca nişte şobolani?”, a mai fost întrebat Cîtea.

„Suntem cu voi, ce am furat eu? Ce ţi-am luat eu ţie?”, a replicat Cîtea.

Ce aţi făcut pentru Moldova? La puşcărie!”, au spus alţi manifestanţi.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!