(Last Updated On: April 15, 2019)

Un incendiu a izbucnit, luni seară, la Catedrala Notre-Dame din Paris, care a fost evacuată, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de site-ul cotidianului Le Figaro.

Emmanuel Macron, preşedintele Franţei, s-a deplasat luni seară la Catedrala Notre-Dame din Paris, pentru a asista la operaţiunile de stingere a incendiului, anunță Mediafax.

(Video) Cristina Topescu: „Draga noastră Notre Dame, draga noastră, ești in flăcări, te or mai putea salva? Ma uit la tine si ma doare.... imi vine sa plang, uitandu ma la cum se mistuie o asemenea maretie. Sunt cu tot ...” 1

Cristina Topescu: „Draga noastră Notre Dame, draga noastră, ești in flăcări, te or mai putea salva? Ma uit la tine si ma doare.
Cand am iesit din tara prima oara, la 16 ani, in vizita la mama mea (cand inca nu mi fusese interzisa orice iesire), mama mea m a dus la Paris. Am fost atat de fericita, ca, odata intoarsa acasa, i am scris o scrisoare de dragoste Parisului, de ca si cum ar fi fost iubitul meu. Exaltari de adolescenta, ce sa i faci:)

Primul loc in care am fost cand am ajuns la Paris a fost, nu se putea altfel, catedrala Notre Dame. Am stat acolo pe o banca vreo doua ore, m am bucurat privind o, nu mi venea sa cred ca sunt acolo, langa ea si am hranit un porumbel schiop. Avea o gheruta mai putin la un piciorus.

Am plans de mama focului, maica mea nu se mai intelegea cu mine, plangeam de mila porumbelului, drept care l am umflat cu firimituri dintr o bagheta, plangeam si de emotie ca sunt acolo, la Notre Dame.

Si acum imi vine sa plang, uitandu ma la cum se mistuie o asemenea maretie. Sunt cu tot sufletul alaturi de Franta, de francezi”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!