(Last Updated On: April 15, 2019)

3 persoane au murit luni seara iar alte 11 au fost rănite după ce un microbuz care se întorcea din Germania a fost spulberat de tren pe DN 2B, în zona localităţii C.A. Rosetti, județul Buzău.

Reprezentanţii ISU Buzău anunţă că în microbuz sunt cel puţin 14 victime, trei fiind decedate. Primele informaţii arată că în microbuz, care venea din Germania, s-ar fi aflat 14 persoane, opt fiind încarcerate în urma accidentului, anunță news.ro.

Update. Microbuz cu români din Germania spulberat de tren! 3 morți, 11 răniți, pe DN 2B 1

Purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, a declarat, luni seara, că traficul feroviar între staţiile Cilibia şi Rosetti este închis luni seara, pe ambele fire, din cauza accidentului înregistrat la o trecere la nivel cu calea ferată dotată cu bariere automate, un microbuz de persoane fiind lovit de tren.

„Trenul IR 1579, care circula în relaţia Bucureşti- Galaţi, a lovit un microbuz, al cărui şofer s-a angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure şi să respecte semnalizarea de la trecerea la nivel.

Reprezentanţii Regionalei CF Galaţi s-au deplasat la locul accidentului pentru a acţiona şi a acorda sprijinul necesar reprezentanţiilor pentru situaţii de urgenţă Până la finalizarea operaţiunilor desfăşurate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă trenul IR 1731 ( Braşov – Galaţi) staţionează temporar în Cilibia”, a spus Oana Brânzan citată de Gandul.

Reprezentanţii ISU Buzău anunţă că în microbuz sunt cel puţin 14 victime, trei fiind decedate.

Revenim cu detalii!