(Last Updated On: April 25, 2019)

Elevul care a căzut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara, unde participa la olimpiada naţională de matematică, a murit la spital.

„Din păcate, cadrele medicale de la Timişoara, unde a fost dus copilul, au comunicat ca minorul de 13 ani, din Galaţi, a decedat”, au transmis, joi dimineaţa, reprezentanţii Poliţiei Hunedoara, informează mediafax.ro.

Update. Elevul olimpic, căzut de la etajul patru al unui hotel, a murit la spital 1

Copilul în vârstă de 13 ani, elev al unui liceu din Galaţi, care participa la olimpiada naţională de matematică, a căzut, miercuri seara, de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara, unde era cazat împreună cu tatăl său. Băiatul a fost transferat în comă, la Timişoara.

Incidentul a avut loc la un hotel din centrul municipiului Hunedoara. La un moment dat, băiatul, fiind lăsat singur, s-a prăbuşit în gol, de la etajul patru, în interiorul clădirii.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz. Primele informaţii sunt că băiatul, elev al unui liceu din judeţul Galaţi, era cazat în hotel împreună cu tatăl său şi participa, zilele acestea, la olimpiada naţională de matematică.