(Last Updated On: April 17, 2019)

O româncă din Marea Britanie a murit pe loc după ce un autoturism de teren a intrat în mașina ei. Iubitul ei se afla blocat în ambuteiaj când a primit vestea de la polițiști

Cristian Miculaiciuc se număra printre sutele de șoferi blocați pe autostradă, în dimineața zilei de 3 aprilie. Ambuteiajul fusese creat de un grav accident rutier, anunță Digi 24.

Polițiștii l-au sunat pe Cristian când acesta aștepta deja de o oră să se elibereze traficul și l-au anunțat că iubita lui, Sorina Gheorghe, în vârstă de 24 de ani, a murit în accidentul de pe autostradă, după ce o mașină de teren a intrat în autoturismul în care se afla aceasta.

Un român din Marea Britanie blocat într-un ambuteiaj a descoperit că iubita sa murise în accidentul care îngreuna circulația. „Poliția m-a sunat pe mine și a sunat-o și pe mama ei. Se îndrepta spre muncă. Sorina era...” 1

Sorina era în drum spre serviciu, în Aston, când a avut loc accidentul, în jurul orei 5:40 dimineața. Deși martorii și un paramedic aflat în timpul liber s-au grăbit să îi acorde primul ajutor, tânăra a fost declarată decedată la fața locului.

Doi bărbați aflați în mașina de teren care a intrat în autoturismul tinerei au scăpat fără răni. Circulația pe autostradă a fost blocată mai bine de 6 ore.

Cristian Miculaiciuc a povestit pentru BirminghamLive că nu știa că iubita sa murise în accidentul care bloca traficul: „Eu am ajuns pe autostrada M5 în jur de ora 9, făceam livrări în direcția aceea, dar accidentul avusese loc pe la 5:40. Am aflat că ea a murit în incident abia după o oră de așteptat în mașină, pe șosea.

Poliția m-a sunat pe mine și a sunat-o și pe mama ei. Se îndrepta spre muncă. Sorina era o persoană foarte iubitoare și drăguță cu toată lumea și muncea din greu. Avea întotdeauna o atitudine pozitivă și făcea totul ca noi să fim mai fericiți în prezența ei”. Cei doi se cunoscuseră în Marea Britanie și erau împreună de 3 ani.

Polițiștii britanici au deschis acum o anchetă pentru a afla cine se face responsabil pentru accidentul tragic.