Supermarket din România, 120 de perosane evacuate de urgență, din cauza unui „miros persistent”. 8 persoane prezintă greţuri şi ameţeli. Ce spune ISU

(Last Updated On: April 19, 2019)

Probleme de respirație, joi, pentru 120 de persoane din magazinul Big din Ploieşti. 8 persoane au prezentat grețuri și amețeli și au fost evacuate de medici.

„Pompierii militari asigură măsurile specifice de protecţie la magazinul Big din Ploieşti, ca urmare a manifestării unui miros persistent, încă necunoscut la subsolul magazinului. Aproximativ 120 de persoane aflate în supermarketul de la parterul centrului comercial vor fi evacuate preventiv”, a transmis, joi seară, ISU Prahova, conform Stirile Pro Tv.

Supermarket din România, 120 de perosane evacuate de urgență, din cauza unui „miros persistent”. 8 persoane prezintă greţuri şi ameţeli. Ce spune ISU 1

Pompierii au precizat că opt persoane manifestă o stare de rău, cu ameţeli şi greţuri, motiv pentru care se află în ambulanţe pentru a fi evaluaţi medical, informează News.ro.

Măsurătorile efectuate la supermarketul din Ploieşti care a fost evacuat, joi, din cauza unui miros persistent, nu au indicat nimic suspect, posibil ca la subsol să se fi pulverizat spray de autoapărare, informează ISU Prahova, preluat de Digi 24.

Conform sursei citate, măsurătorile au arătat că nivelul de oxigen se află în limite normale.

„Dacă exista o substanţă periculoasă, modifica concentraţia de oxigen, dar aparatul a indicat că oxigenul se află în limite normale. Posibil ca la subsolul clădirii să se fi pulverizat un spray de autoapărare”, precizează ISU Prahova.