(Last Updated On: April 16, 2019)

Andrei Caramitru a făcut o socoteală, cât ar costa Guvernul ca niciun copil să nu mai moară căzând în WC-urile din școli: 15 milioane de euro. Cât un stadion în Teleorman. 3 copiii au murit din 2012 până acum. Oare câți bani vor primi pușcăriașii pentru condiții grele din închisoare? Mama copilului nu primește nimic pentru că a murit.

″În această dimineaţă la ora 08.00, Consiliul de Administraţie al ISJ Iaşi s-a reunit, iar directorul şcolii a fost demis, în urma votului unanim al membrilor. Decizia a fost motivată de faptul că nu au fost asigurate condiţii de securitate pentru elevi în spaţiul şcolii. Aspectele legate de securitatea elevilor în perimetrul şcolii au fost puse în discuţie, cu prioritate, de nenumărate ori la întâlnirile periodice cu directorii unităţilor de învăţământ, aşa cum, periodic, sunt transmise adrese de atenţionare în acest sens”, a declarat, marţi, Sabina Manea, purtătorul de cuvânt al ISJ Iaşi, conform Stirile Pro Tv.

Clotilde Armand: „Am aflat și eu că un copil de 3 ani a murit după ce a căzut în fosa septică din curtea şcolii. Peste 2000 de școli din România au toaleta în curte, suntem pe primul loc în topul ţărilor din Europa cu cele mai multe wc-uri în curte, în multe zone din țară canalizare a devenit un lux iar primarii și-au mărit salariile până au lăsat persoanele cu handicap fără bani.

Știi cât costă ca niciun copil din România să nu mai moară căzând în WC-urile din școli? Clotilde Armand: „Am aflat și eu că un copil de 3 ani a murit după ce a căzut în fosa septică din curtea şcolii. Peste 2000 de școli din România au toaleta în curte, suntem pe primul loc în topul ţărilor din Europa cu cele mai multe wc-uri în curte, în multe zone din ...” 1

Suntem blocați pe un teren al înverșunării în care pierdem și puținul liant dintr-o societate dezbinată și chinuită de corupție, subdezvoltare și exod, o societate în care mii de copii se culcă flămânzi și străbat zeci de km pe jos pentru a ajunge la școală, unde 42% dintre români sunt analfabeți funcțional, unde viața noastră este mâncată de viermii din spitale, iar numărul de decese pe drumurile publice bate recorduri europene.

Această societatea riscă să producă acum doar ură din cauza unor condamnați penal din vârful puterii. Pare că nu mai vedem nimic altceva. Așa a înțeles PSD-ul, în diversele lui forme, să guverneze România după 1990, așa dorește să continue. E prea mult”.
E timpul schimbării”.

Andrei Caramitru: „România, Uniunea Europeană, 2019. 1460 de scoli au “fosă septică” in curte (de fapt o groapă cu un capac peste). 3 copii, din 2012 până acum, au murit căzând acolo.

Costul pentru WC-uri normale ar fi doar cel mult 15 milioane de EUR (10’000 pe școală). Exact cât a costat stadionul de fotbal al fiului lui Dragnea și stadionul din Alexandria.

Pentru că scoala și copiii voștri nu contează. Să moară înecați in rahat. Beizadelele să se distreze din banii ăștia, băi săracilor”.