Sondaj Nou. PNL mult în fața PSD. Sociologul Barbu Mateescu: „Dacă discursul din Suceava era dat de Năstase în 2004, nimeni nu îndrăznea să-i strige că n-a făcut nimic. Iar Năstase a pierdut la 245 mii voturi diferență.Dacă discursul din Suceava era dat de Ponta în 2014, nimeni nu îndrăznea să-i strige că n-a făcut nimic. Iar Ponta a pierdut la…”

(Last Updated On: April 19, 2019)

Liviu Dragnea, în calitate de președinte de partid, le-a promis celor din PSD un scor foarte bun la europarlamentare. Nu-i prea iese. Potrivit unui sondaj realizat în toată Uniunea Europeană de Kantar pentru Parlamentul European PSD este în cădere liberă. A ajuns la 21%

PNL 25,2%
PSD cu 21,5%
Alianța USR PLUS cu 17,7%

Sondaj Nou. PNL mult în fața PSD. Sociologul Barbu Mateescu: „Dacă discursul din Suceava era dat de Năstase în 2004, nimeni nu îndrăznea să-i strige că n-a făcut nimic. Iar Năstase a pierdut la 245 mii voturi diferență.Dacă discursul din Suceava era dat de Ponta în 2014, nimeni nu îndrăznea să-i strige că n-a făcut nimic. Iar Ponta a pierdut la...” 1

ALDE 12,7%
Pro România 11,2%
UDMR 5,1%.
PMP 4,7%.
(sondaj prezentat de G4Media)

 

Sociologul Barbu Mateescu: „Dacă discursul din Suceava era dat de Năstase în 2004, nimeni nu îndrăznea să-i strige că n-a făcut nimic. Iar Năstase a pierdut la 245 mii voturi diferență.

Dacă discursul din Suceava era dat de Ponta în 2014, nimeni nu îndrăznea să-i strige că n-a făcut nimic. Iar Ponta a pierdut la 1,02 milioane voturi diferență.

Dumnezeu cu mila”.

Jurnalistul Dan Turturica: „Ce am făcut noi?”, întreabă retoric şeful PSD, în timpul mitingului de la Dumbrăveni, Suceava.
“Nimic”, strigă cineva din sală.
“Nimic eşti tu, ţi-o spun direct, ai răbdare să spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la….”

Așa începe. Cu unul care strigă că împăratul e gol.

Dragnea se simte pe cai mari. Dar avem totuși la dispoziție un instrument împotriva lui. Votul de la europarlamentare. Ăsta chiar este în mâna noastră, nu depindem nici de DNA, nici de Înalta Curte să îl folosim.

Iar dacă vom ieși suficienți de mulți la vot, lovitura pe care o va încasa Dragnea va fi năucitoare. Să vedem cât îl vor mai ține în brațe pesediștii și rețeaua lui de influență din magistratură și din servicii când vor vedea că marele PSD nu mai ia nici 30%. A doua zi se va face gol în jurul ”invincibilului,” cum s-a făcut și în jurul lui Năstase, Geoană și Ponta”.