(Last Updated On: April 7, 2019)

O nemțoaică îl caută pe șoferul român care i-a salvat viața dar și unei alte femei și doi cai. Ea a postat un mesaj pe Facebook pentru a-l găsi pe salvator.

Mașina în care se aflau cele două a luat foc pe autostradă. Românul a intervenit și a deblocat rulota în care se aflau cei doi cai și a oprit-o pe una dintre femei să se întoarcă în mașină pentru a-și recupera geanta.

Toată povestea a fost făcută publică pe Facebook, acolo unde una dintre cele două femei a demarat o campanie pentru găsirea șoferului român. Aceasta vrea să îi mulţumească celui pentru că le-a salvat de la moarte, sâmbătă, după ce maşina i-a luat foc pe autostradă, anunță stiridiaspora.ro.

(Foto) Șofer român erou în Germania după ce a salvat două femei și doi cai de la moarte. El este căutat pentru răsplată. Natalie Müller: „Șofer român de camioane.În acest fel, eu caut îngerul nostru păzitor astăzi, cu siguranță caii noștri și probabil noi (eu și Claudia Priem) a salvat viața! Când am fost în ...” 1

Natalie Muller a povestit toată întâmplarea.
Se îndrepta cu o prietenă spre un târg de animale, moment în care a observat fum în mașină. A oprit imediat şi a încercat să elibereze cei doi cai pe care îi transporta în remorcă. În ajutorul lor a sărit un bărbat care, în doar câteva secunde, a decuplat remorca în care se aflau animalele şi a împins-o câțiva metri mai departe. Românul le-a avertizat să nu se apropie de maşină, apoi s-a urcat în mașină și a plecat. Cele două femei vor acum să îl găsească pentru a-i mulţumi.

(Foto) Șofer român erou în Germania după ce a salvat două femei și doi cai de la moarte. El este căutat pentru răsplată. Natalie Müller: „Șofer român de camioane.În acest fel, eu caut îngerul nostru păzitor astăzi, cu siguranță caii noștri și probabil noi (eu și Claudia Priem) a salvat viața! Când am fost în ...” 2

Natalie Müller:Șofer român de camioane a vrut!
În acest fel, eu caut îngerul nostru păzitor astăzi, cu siguranță caii noștri și probabil noi (eu și Claudia Priem) a salvat viața!

Când am fost în drum spre Kandel astăzi, la puțin timp după tunelul Hörnchenberg de pe A 62 în direcția Pirmasens, la ora 14:30, mașina mea a urcat în flăcări.

Acest om ne-a salvat acționând repede. El a alergat pe autostradă și a deconectat remorca în câteva secunde. Și cu alți primii care au răspuns, remorca cu caii din zona periculoasă a împins. Apoi ne-a avertizat de urgență să nu ne întoarcem la mașină și a plecat din nou. Eu și Claudia aș dori să-i mulțumesc personal acestui om.

Dacă l-am putea găsi pe Faceboock ar fi grozav! Distribuiți ce este necesar și dacă vă cunoaște cineva, traduceți-l în limba română!

(Foto) Șofer român erou în Germania după ce a salvat două femei și doi cai de la moarte. El este căutat pentru răsplată. Natalie Müller: „Șofer român de camioane.În acest fel, eu caut îngerul nostru păzitor astăzi, cu siguranță caii noștri și probabil noi (eu și Claudia Priem) a salvat viața! Când am fost în ...” 3

Vă mulțumim, de asemenea, celorlalți ajutători, poliția de autostrăzi Kaiserslautern, departamentul de pompieri Landstuhl, întreținerea drumurilor și ADAC!

Update: die Übersetzung habe ich!

Rumänischer LKW Fahrer gesucht!

Auf diesem Wege suche ich unseren Schutzengel der heute ganz sicher unseren Pferden und vermutlich auch uns (ich und Claudia Priem ) das Leben gerettet hat!

Als wir heute auf dem Weg nach Kandel waren, ist kurz nach dem Hörnchenberg Tunnel auf der A 62 in Fahrtrichtung Pirmasens um ca 14.30 Uhr mein Auto in Flammen aufgegangen.

Dieser Mann hat durch sein schnelles handeln uns gerettet. Er ist quer über die Autobahn gelaufen und hat uns in Sekundenschnelle den Anhänger abgekuppelt . Und mit weiteren Ersthelfern den Anhänger mit unseren Pferden aus dem Gefahrenbereich geschoben. Dann hat er uns eindringlich davor gewarnt zum Auto zurück zu kehren und war wieder verschwunden. Ich und Claudia würden uns gerne bei diesem Mann persönlich bedanken.

Wenn wir ihn über Faceboock finden könnten wäre toll! Teilt was das Zeug hält und wenn Einer einen kennt, über setzt es bitte auf Rumänisch!

Danke auch den anderen Helfern, der Autobahnpolizei Kaiserslautern, der Feuerwehr Landstuhl, der Straßenmeisterei und dem ADAC!”