(Last Updated On: April 15, 2019)

România așteaptă verdictul în cazul Dragnea ca să știe în ce direcție să o ia. Va fi condamnat sau achitat?

Astăzi Dragnea are termen la Înalta Curte în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman, termen care ar putea fi și ultimul. Ar trebui sa urmezeze pledoariile finale, ultimul cuvant in cazul inculpatilor, iar procesul sa fie tras in pronuntare. Pronuntarea se poata da chiar luni sau poate fi amanata la o alta data, anunță ziare.com.

Sebastian Burduja: „ULTIMUL TERMEN.
Azi e ultimul termen in procesul Dragnea. Am încredere ca se va face dreptate. Indiferent de verdict, trebuie sa depășim cu toții, ca societate, stadiul in care ne concentram atâtea energii in jurul unui singur individ.

Sebastian Burduja: „Azi e ultimul termen in procesul Dragnea. Am încredere ca se va face dreptate. Indiferent de verdict...In țara asta de ani de zile aud numai Dragnea in sus și Dragnea in jos. Da, e important sa înțelegem cine...” 1

In țara asta de ani de zile aud numai Dragnea in sus și Dragnea in jos. Da, e important sa înțelegem cine sunt protagoniștii dezastrului României de azi. Dar, ca sa ieșim din mocirla, trebuie sa facem mai mult decât sa scăpăm de Dragnea. Sa nu repetam greșeala din 1989, când românii au strigat “jos comunismul” și apoi au fost pacăliți cu “jos Ceaușescu”. După execuția de la Târgoviște, comunismul a rămas in toate formele lui perverse.

La fel și acum: nu contează un individ in sine, ci modelul pe care îl reprezintă și îl propaga. Un model bazat pe un stat mare și prost, pe romani ținuți in lanțurile sărăciei sau alungați din țara, pe mizerie și hoție, pe impostura și pe nepotism.

In România e timpul sa avem dezbateri despre soluții și valori, nu despre individul X sau Y. Despre INFRASTRUCTURA, EDUCAȚIE, SĂNĂTATE, cu prioritate. Iar in zona de justiție și stat de drept e simplu: in democrație hoții stau la pușcărie.

E timpul unei noi Românii!”