S-a reluat procesul lui Dragnea! Stoica Ionel: „Începe audierea inculpaților, prima este Olguța Sefu, apoi Liviu Dragnea …”

(Last Updated On: April 15, 2019)

Procesul lui Liviu Dragnea a fost reluat după ce cererea de recuzare a unei judecătoare a fost respinsă. Avocații lui Dragnea au cerut ca o judecătoare să fie recuzată pentru că soțul acesteia are simpatii PSD. Dacă se accepta cererea procesul era luat de la zero.

Jurnalistul Stoica Ionel: „S-a reluat sedinta de judecata. Judecatorul Leontina Serban a respins cererea de recuzare a Simonei Encean.
Începe audierea inculpaților, prima este Olguța Sefu, apoi Liviu Dragnea”.

S-a reluat procesul lui Dragnea! Stoica Ionel: „Începe audierea inculpaților, prima este Olguța Sefu, apoi Liviu Dragnea ...” 1

Trei persoane implicate în incidentele de la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au fost conduse la secţia de poliţie în vederea identificării şi luării măsurilor legale pentru nerespectarea măsurilor de ordine dispuse, a transmis, luni, Jandarmeria Bucureşti. În faţa instanţei sunt în continuare sute de persoane, unele susţinându-l pe liderul PSD, Liviu Dragnea, altele contestându-l.

Din mulţime s-a aruncat cu apă către Liviu Dragnea în momentul în care îşi făcea cu greu drum prin mulţime, cu ajutorul jandarmilor, anunță Digi 24.

„Sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie face parte din categoria obiectivelor de importanţă deosebită pentru activitatea statului, a cărui pază este asiguratăpermanent cu jandarmi, conform Hotărârii de Guvern nr. 1486 din 2005 privind asigurarea pazei şi protecţiei obiectivelor, bunurilor şi valorilor cu efective de jandarmi. S-au luat măsuri de ordine şi siguranţă publică şi în zona exterioară a obiectivului, având în vedere prezenţa a două grupuri de persoane”, a transmis, luni, Jandarmeria Bucureşti.