(Last Updated On: April 20, 2019)

Kristina Mladenovic – Simona Halep a fost primul duel al zilei, încheiat cu o victorie în două seturi pentru Simona, 6-3, 6-1. Mihaela Buzărnescu (30 WTA) a cedat în fața Carolinei Garcia (21 WTA) în al doilea meci al zilei, scor 3-6, 3-6. Simona Halep (2 WTA) a adus României primul punct după ce a învins-o în primul meci pe Kristina Mladenovic (66 WTA), scor 6-3, 6-1.

„Diferenţa a fost clară. Dacă Kristina Mladenovic a încercat mult timp să reziste în primul set, franţuzoaica a sfârşit prin a fi dominată de numărul doi mondial, Simona Halep”, comentează France Info, potrivit Digi Sport.

„Niciun miracol pentru Kristina Mladenovic”, notează la rândul său Dicodusport.

Mihaela Buzărnescu a resimțit din plin presiunea, s-a plâns de zgomotele scoase de francezi în timpul punctelor și a intrat în joc abia după patru game-uri, anunță Gazeta Sporturilor.

Momentul de cotitură al setului inaugural a avut loc atunci când Garcia conducea cu 4-3. La 30-30 pe serviciul româncei, o minge a prins in-extremis linia de fund și a dus la greșeala lui Miki. A doua jucătoare a României nu a mai avut puterea să revină și a cedat după 47 de minute, scor 3-6.

Garcia s-a impus după un joc fără sclipiri, în care a arătat multe vulnerabilități. Mâine o înfruntă pe Simona Halep, în primul meci al zilei, de la ora 14:00.

Emil Boc a ajuns în Franța cu o zi înaintea de startul semifinalei. Edilul Clujului a preferat să se plimbe prin centrul orașului Rouen și a așteptat programarea oficială a meciurilor. Alături de soție, Emil Boc a mers să viziteze Catedrala Notre Dame din oraşul aflat în nordul Franţei, anunță Fanatik. 

Primarul Clujului, Emil Boc, este șef de galerie. Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!