(Last Updated On: April 23, 2019)

O româncă de 38 de ani a fost înjunghiată de fostul iubit, un infirmier. Incidentul a avut loc pe o stradă din estul orașului în Salerno, Italia.

Individul de 63 de ani, care lucrează la un spital din oraș, și-a pierdut mințile când a văzut-o sărutându-se cu un alt bărbat. Infirmierul a continuat să o urmărească și, la un moment dat, a blocat mașina femeii și a atacat-o în stradă, spune ziarul local Notizie Audaci.

Româncă din Italia înjunghiată în stradă de un infirmier, salvată de un poliţist în afara serviciului 1

Fostul iubit a înjunghiat-o în zona inimii, cu un cuțit de 35 de centimetri, informează observator.tv.

La scenă a asistat un polițist italian, care era în afara serviciului. Ajutat de un alt bărbat, agentul a reușit să îl imobilizeze pe atacator. Apoi, după ce l-a predat colegilor polițiști, a acordat primul ajutor victimei, până la sosirea ambulanței.

”Eram acolo când nenorocitul te-a înjunghiat, am jurat să mă pun în pericol ca să te salvez cât mai repede posibil. Împreună cu un bărbat l-am imobilizat pe cel care ți-a făcut rău și l-am predat poliției. Poate că ți-am salvat viața, poate nu. Am făcut tot posibilul, până la sosirea ambulanței, să îți tratez rănile. Sper din toată inima că vei supraviețui”, a scris polițistul, într-un mesaj pentru victimă.

Românca e la spital în stare foarte gravă. A fost operată de medici, dar prognosticul rămâne rezervat. Potrivit ilsussidiario.net, tânăra a avut o relație de 5 ani cu infirmierul care a atacat-o.