(Last Updated On: April 23, 2019)

Realitatea TV va fi închisă. Angajații nu mai au voie să intre în sediul televiziunii. Asta după ce Realitatea TV a fost declarată falimentară.

Angajaţii Realitatea TV au aflat în acestă dimineaţă, când au ajuns la sediul televiziunii, că nu mai au voie să intre în clădire. Îşi vor putea lua doar lucrurile personale din sediu şi atât, informează paginademedia.ro, preluat de Adevarul.

Realitatea TV, evacuată din sediu. Jurnaliștii nu mai au voie în clădire. "Către angajaţii Realitatea Media SA Vă aducem la cunoştinţă următoarele: ” 1

Jurnaliştii au primit, la intrarea în sediu, o hârtie în care li se aduce la cunoştinţă că nu mai au acces în clădire. Mai exact, prin intermediul acelei foi, angajaţii erau anunţaţi că nu pot intra în clădire pentru a-şi exercita funcţia pe care o are fiecare jurnalist, ci doar să îşi ia bunurile personale.

Potrivit paginademedia.ro, acesta este mesajul primit de jurnalişti:
“Către angajaţii Realitatea Media SA Vă aducem la cunoştinţă următoarele: Încetarea din data de 30.03.2019 a contractului de locaţiune din data de 02.03.2016, în temeiul căruia Realitatea Media SA, în insolvenţă, ocupă spaţiile din Clădirea Platinum situată la adresa Bucureşti, Sector 1, Şos. Bucureşti-Ploieşti, nr. 172-176 Accesul în spaţiile menţionate este permis numai în scopul preluării bunurilor personale şi/sau bunurilor companiei, în vederea evacuării birourilor.”