(Last Updated On: April 11, 2019)

Bugetar de ani de zile, Maria Oprișan, șeful Consiliului Județean Vrancea se plimbă cu o mașină de peste 100,000 de euro, Ford Shelby, ultimul model,. Bani de la mama, se justifică el.

Răzvan Chiruţă: „Sunt foarte supărat pe părinții mei. Le-a mărit PSD pensiile în așa hal și nu mi-au luat și mie o mașină.
Hai, nu una de 100.000 de euro cum i-a luat baronului Oprișan mamica lui. El merită, că a fost băiețel cuminte, care lucrează pentru țară și pentru Focșani.

Nu ca mine, o lepră care trăiește doar din banii de protest de la Soros.
Dar măcar una de 50.000 cred că tot ar fi putut să îmi facă cadou. Că doar dădeau maxim 2 pensii fiecare”.
Răzvan Chiruţă: „Sunt foarte supărat pe părinții mei. Le-a mărit PSD pensiile în așa hal și nu mi-au luat și mie o mașină. Hai, nu una de 100.000 de euro cum i-a luat baronului Oprișan mamica lui. El merită, că a fost băiețel cuminte, care lucrează pentru țară și pentru Focșani.  Nu ca mine, o ...” 1

Întrebat de unde a avut banii pentru un autoturism atât de scump, Marian Oprișan a precizat banii au fost virați din contul mamei sale – „un cont care se află de multă vreme sub controlul procurorilor anticorupție”, notează Hotnews.

Marian Oprișan a explicat că mașina la volanul căreia a fost fotografiat este a mamei sale care îi mai împrumută autoturismul de teren. „Mașina a fost cumpărată de mama mea, ea este proprietarul. Mie mi-o mai dă din când în când s-o conduc câte cinci minute.

Dacă sunteți interesați de mai multe detalii întrebați-o pe ea. Mama mea nu este funcționar public, ci persoană privată și nu văd care este problema”, a declarat Marian Oprișan pentru Ziarul de Vrancea.

Vezi aici Video:

Președintele Consiliului Județean Vrancea a mai precizat că și celelalte mașini la volanul cărora a fost surprins sunt tot ale mamei sale.