(Last Updated On: April 24, 2019)

O procuroare din România spune lucrurilor pe nume. După modificările de astăzi din Parlament, infractorii vor trece la nivelul următor. Cine va avea de suferit pe lângă procurori? Fraierii care votează politicienii care susțin corupții. Și nimeni nu va mai avea cu ce să se lupte împotriva infractorilor deoarece legea îi ajută. Procurorii vor devenii avocații infractorilor iar fraierii vor fi bătuți, furați, tâlhăriți. Iar judecătorul va aplica legea care-i ajută pe infractori.

USR și PNL anunță că vor ataca la Curtea Constituţională proiectele de modificare a Codurilor penale,după adoptarea acestora în Parlament. Liderul USR, Dan Barna, susține că prin modificările adoptate România devine „un rai infracţional”. La rândul ei, liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, susține că. în urma votului din Parlament, dosarele de corupţie ale unor înalţi demnitari vor fi închise, de asemenea, sunt scăpaţi de pedepse infractori de rang înalt, dar şi infractori deosebit de periculoşi, anunță G4Media.

Procuroare din România, după modificarea Codurilor penale: „In ritmul asta, infractorii ce acum, imi zâmbesc pe strada, pentru ca, statul nu ma ajuta sa-i tin acolo unde le este locul, vor trece la nivelul următor. Acolo vrem sa ajungem? Pentru ca, regret sa va informez ...” 1

Procuroarea Antonia Diaconu: „Îți petreci o buna parte din viața învățând si dând examene, ai parte de multe nopți nedormite si ore peste program, muncești in condiții de stress si unii, mai puțin norocoși, in spații improprii si suprapopulate ( si nu ma refer la penitenciare), vezi, in fiecare zi, răul din oameni in toate formele lui, iti mai neglijezi viața personală, ești bălăcărit aproape seara de seara pe Tv si ești numit in toate felurile, ti se spune si unii cred, abuziv, necompetent, șobolan …insert here orice adjectiv vehiculat, sunt multe…,

te mai cerceteaza Inspecția Judiciara ca ti-ai spus punctul de vedere, ti se mai transmite prin diferite canale de comunicare ca ar trebui sa stai mai liniștit, dar, te consolezi cu faptul ca-ti place munca ta, o faci cu drag, rolul tău in societate e important, iar cei ce greșesc trebuie gasiti si trasi la răspundere, însă, atunci când ti se iau toate instrumentele necesare pentru a-ti face treaba, nu te mai consolezi.

Si atunci vorbești si explici si arati si.. ajungi in același loc. Când zici ca mai departe nu se poate ajunge, ti se demonstrează, cu încăpățânare, ca se poate!!

Intr-o societate ce se confrunta cu o creștere a infracționalității, nu se micșorează limitele de pedeapsa, nu se micșorează termenele de prescriptie, nu se abroga infracțiuni, din contra. Nu se da cu pietre in oamenii ce încearcă, efectiv din răsputeri, sa-si facă in continuare treaba, ei sunt ajutați, spre binele tuturor.

In ritmul asta, infractorii ce acum, imi zâmbesc pe strada, pentru ca, statul nu ma ajuta sa-i tin acolo unde le este locul, vor trece la nivelul următor. Acolo vrem sa ajungem?

Pentru ca, regret sa va informez, am ajuns deja”.