Probleme de Europarlamentar. Claudia Țapardel și-a fotografiat tocul rupt la pantof la Strasbourg. „Deci… ce înseamnă când ți se rupe tocul de la pantofi?”

(Last Updated On: April 17, 2019)

Europarlamentarii români câștigă într-un mandat aproximativ 1 milion de euro. La banii aștia îți permiți să ai și alte preocupări. De exemplu, europarlamentarul PSD Claudia Țapardel, aflată la Strasbourg, și-a rupt un toc de la pantofi. S-a fotografiat cu pantoful rupt și a postat poza pe Facebook.

„Deci… ce înseamnă când ți se rupe tocul de la pantofi? 🙈 Just asking, for a friend 😅”, a scris eurodeputatul pe contul său de Facebook, potrivit Digi 24.

Probleme de Europarlamentar.  Claudia Țapardel și-a fotografiat tocul rupt la pantof  la Strasbourg. „Deci... ce înseamnă când ți se rupe tocul de la pantofi?” 1

Mesajul este însoțit de hashtagurile #nogreenmoodanymore și #stillbelieveinmagic, alături de „feeling amused at Parlement Européen – Strasbourg”.

În ceea ce privește România, ea are mesajul celor care apără politicienilor corupți. Claudia Țapardel: „Atunci când vorbim despre statul de drept nu ar trebui să vorbim despre protejarea drepturilor și intereselor cetățenilor?

Acesta este efortul şi lupta pe care o duc permanent Guvernul României şi coaliţia aflată la guvernare, pentru a asigura un sistem de justiție corect, în care drepturile şi libertățile cetățenești sunt garantate.

Toate forţele politice din Parlamentul European, care folosesc România ca subiect de campanie electorală, trebuie să înţeleagă că alegerile se câștigă prin votul oamenilor prezenţi la urne, pe baza încrederii pe care o are fiecare partid in rândul votanților săi.”