(Last Updated On: April 24, 2019)

Liviu Dragnea îi joacă așa cum vrea pe cei de la PSD. Le-a promis că le dă Ordonanțe de-i scapă de dosare însă i-a dus cu vorba. În schimb se pare că el și-a aranjat dosarul de la Înalta Curte și scapă de închisoare.
PSD-iștii par că s-au prins de șmecherie și au încercat să-l pună pe Nicolicea la Justiție. Dragnea a inventat un război cu Viorica, Viorica a spus că îl pune pe Nicolicea la Justiție doar dacă este de acord Iohannis. Președintele a spus nu iar PSD-iștii au rămas fără ordonanțe. Viorica este în continuare premier, Dragnea președinte PSD cu dosar rezolvat, Iohannis mai prinde un mandat.

Nemulțumiți, PSD-iștii îl tot amenință degeaba pe Președintele Iohannis că a refuzat propunerile de miniști. Nu-și dau seama că nu au șanse. O demisie a Vioricăi îi scoate de la Guvernare. Iar Dragnea și Iohannnis, aliați de conjunctură, știu asta. Iar PSD-iștii nu pot forța lucrurile.

Olguța Vasilescu o atacă pe Carmen Iohannis din cauza lui Klaus. „Probabil ca doamnele nu au rochița roz deasupra genunchiului, iar domnii nu au cravata galbena. A mai spus ca nu ...” 1

PSD-știlor le rămân doar vorbele la televizor. Olguța Vasilescu la Antena 3, potrivit aktual24.ro: „Am înțeles ca cei trei propuși nu au ținută. Probabil ca doamnele nu au rochița roz deasupra genunchiului, iar domnii nu au cravata galbena. A mai spus ca nu sunt pregătiți cei propuși de noi, nu știu daca un profesor de fizica poate decide cine sa fie ministru”.

Întrebată ce se va întâmpla in continuare, Vasilescu a dat un răspuns surprinzător: totul depinde doar de Viorica Dancila.

„Decizia este acum la premierul României, o așteptăm si noi. Avem majoritate in Parlament, nu avem niciun fel de problema sa facem restructurarea guvernului

Nu știu ce vrea doamna premier, in mod cert va emite un comunicat de presa”, a mai spus Lia Olguta Vasilescu.

Klaus Iohannis: „Remanierea propusă de PSD este o farsă, nu are absolut nimic de-a face cu îmbunătățirea actului de guvernare și nici cu agenda românilor. Este un demers neavenit, cauzat de o răfuială din interiorul PSD.

Nu sunt de acord cu cele trei propuneri de miniștri, sunt persoane nepotrivite, care nu au pregătirea și ținuta necesare pentru o asemenea funcție și, în consecință, nu accept această remaniere”.