(Last Updated On: April 5, 2019)

Un român de 40 de ani, stabilit în Italia, a câștigat 50.000 de euro la lozul „Tutto per tutto”.

”Câștigătorul, pe care îl cunoșteam de ceva timp, este un bărbat de circa 40 de ani, o persoană tăcută, dar care când a înțeles cât este câștigul, nu se mai oprea să-și arate bucuria”. Este descrierea pe care a făcut-o proprietarul unei tutungerii din Arezzo (FOTO), unde se vând și lozuri, unui client care a câștigat 50.000 de euro cu un loz.

Norocos. Un român din Italia a câștigat 50.000 de euro la lozul ”TUTTO PER TUTTO”: ”Nu ne venea să credem” 1

Fericitul câștigător este un român, care, la plecare i-a făcut o promisiune proprietarului: ”Încasez banii și vin să-ți fac un cadou!”, informează gazetaromaneasca.com.

”E un client care vine foarte des și cumpără mereu lozuri. Astăzi a mai răzuit câteva lozuri iar la un moment dat a hotărât să cumpere unul la 10 euro, numit ”tutto per tutto”, și astfel a intrat în posesia sumei de 50.000 de euro.”, a mai povestit David Corsi, proprietarul ”tabacheriei”.

”Nu ne venea să credem, dar am controlat pe terminalul și era adevărat, lozul era câștigător. I-am spus să meargă imediat în bancă și să își retragă banii. El a ieșit rapid, aproape că a spart geamul de la microbuzul pe care îl are, însă înainte să plece mi-a spus că se va întoarce rapid și că îmi va face un cadou.” a declarat italianul pentru presa locală.