(Last Updated On: April 16, 2019)

Mircea Badea îl ceartă pe Tudor Chirilă care ia bani de la primării pentru concerte iar apoi „îndrăznește” să le critice că nu se ocupă de drumuri, școli sau spitale.

”Un artist care are o relație cu Primăria, are dreptul să o critice, indiferent dacă are un contract de muncă. Faptul că Primăria municipiului București te cheamă să cânți, deci să îndeplinești un serviciu muzical, remunerat, este una. Faptul că Primăria este incapabilă să gestioneze oricare dintre domeniile pe care a promis că le va gestiona, când a câștigat alegerile, este o chestie diferită, paralelă și cred că, acolo, ca cetățean, trebuie să-ți spui părerea”, a spus Tudor Chirilă într-un interviu la Pro TV.

Mircea Badea îl critică pe Tudor Chirilă. „Dacă e un lăutar tare în gura, nu se bucura de banii de la primărie ...În lumea mea, lucrurile se petrec altfel. Dacă o entitate ți se pare de...” 1

Realizatorul TV a spus că potrivit lui Tudor Chirilă, ”pe partea de serviciu muzical, primăriile sunt beton, dar pe celelalte servicii, lucrurile sunt nasoale. Când este vorba de lăutaria așa zișilor artiști… văd că e bine. Când îi dă bani să ghiorlăie, atunci e bine, dar în rest, primăria e praf, nu face școli, spitale, drumuri… așa este în lumea lui Chirilă…”.

”În lumea mea, lucrurile se petrec altfel. Dacă o entitate ți se pare de c…t, nu iei bani de la ea. Ce ziceți de acest reper moral? Dacă o entitate este de c…t și banii care vin de acolo sunt la fel. Până nu avem școli, spitale, drumuri… să îi dai bani lui Chirilă…”, a zis Mircea Badea potrivit DCNews.

Realizatorul emisiunii ”În gura presei” are și o recomandare pentru Tudor Chirilă – să bată la ușa Sălii Palatului, iar lumea să plătească pentru concertele sale.

”Un om de dreapta face altceva. Te duci la Sala Palatului, bați la ușă, zici de la ce formatie ești. Apoi spui că vrei să închiriezi sala pentru un concert. Faci afișe, scrii pe Facebook că faci concert, mergi și la radio și vorbești despre acest lucru.

Lumea vine, dă banii pe bilet și pleacă acasă fericită. La final, tu numeri câți bani ai încasat din concert. Așa face un artist care mai e și de dreapta. Dacă e un lăutar tare în gura, nu se bucura de banii de la primărie”, a conchis Mircea Badea.