(Last Updated On: April 12, 2019)

La 15 ani, Emma Neagu a fost răpusă de cancer. A impresionat o țară întreagă la „Românii au Talent”

”Emma. Te rog să ne ierți!” este reacția de pe Facebook a lui Florin Călinescu unde a publicat și o fotografia cu adolescenta.

Magda Vasiliu: „Emma Neagu, concurenta la Romanii au talent, a murit. Avea osteosarcom, o forma de cancer osos care a lăsat-o fără un picior si care a dus o pe masa de operație de doua ori ... Știa ca boala recidivase încă de când a venit la emisiune... Pentru ea nu a...” 1
Magda Vasiliu Stoian: „Emma Neagu, concurenta la Romanii au talent, a murit. Avea osteosarcom, o forma de cancer osos care a lăsat-o fără un picior si care a dus o pe masa de operație de doua ori, pentru doua operații la plămâni. M-am uitat pe profilul ei de Facebook.

 

Avea o maturitate pe care doar copiii care trec prin ce a trecut ea, o au. Știa ca boala recidivase încă de când a venit la emisiune… Pentru ea nu a apăsat niciunul dintre jurați vreun Golden Buzz…

Si poate ar fi meritat. Acum e prea târziu pentru ea. Acolo unde e, nici nu cred ca i mai pasa…. A fost un exemplu de tărie, optimism, luciditate si maturitate. “Romanii au talent” merge, cum de altfel e firesc, înainte…probabil cu aceleași dansatoare la bara si pseudocantarete…”