(Last Updated On: April 17, 2019)

Lucian Mândruță este supărat pe reacția slabă a politicienilor și a societății după ce un copil de 3 ani a murit în chinuri groaznice, înecat într-o fosă septică.

Organizaţiile membre ale Coaliţiei pentru Educaţie fac apel la Executiv şi la autorităţile locale să rezolve problema şcolilor şi grădiniţelor cu WC-uri în curte.

”Accidente se pot întâmpla. Există înţelepciunea, ştiinţa despre care sunt soluţiile – verificaţi declaraţiile din perioada negocierii bugetului de stat – preşedintele partidului aflat la guvernare a vorbit despre descentralizare, Cod administrativ, zone metropolitane etc. Dar decidenţii refuză, din politicianism, pentru mize electorale şi veşnicie la putere şi „borcanul cu miere”, să le aplice”, spune Federaţia Coaliţia pentru Educaţie într-un comunicat remis MEDIAFAX și preluat de Gandul.

Lucian Mândruță: „La 48 de ore după ce un copil a murit într-o școala, înecat într-o fosa septica, ce face România?Guvernul se zbate sa schimbe ministrul de justiție.Ministerul învățământului ...” 1

Lucian Mindruta: „La 48 de ore după ce un copil a murit într-o școala, înecat într-o fosa septica, ce face România?
Guvernul se zbate sa schimbe ministrul de justiție.
Ministerul învățământului e mulțumit ca l-a dat afara pe director.

Părintii își îngroapă copilul.
Mii de scoli merg mai departe, cu WC-uri fix la fel.

Nimeni nu anunță vreun program de schimbare a acestei realități.
Mai scriem pe Facebook o zi-doua si trece.

De ce?
Pentru ca rahatul din groapa in care a murit copilul nu provine din c…l nostru.
Provine din creier.

Din al nostru, al tuturor!”