(Last Updated On: April 21, 2019)

Mesaj surpriză din partea actorului Florin Piersic pentru premierul Viorica Dăncilă, de Florii, cu ocazia zilei onomastice.

Florin Piersic la Antena 3, preluat de stiripesurse.ro: „Îi transmit salutări, toate cele bune. Să meargă cât se poate spre binele acestui neam excepțional în această țară extraordinară care se cheamă România. Ei sunt românii pe care trebuie să-i iubim, pentru că eu, de exemplu, am fost îndemnat de oameni bine aranjați și sus-puși, din Franța, SUA să plec din România și am spus nu. Eu țara asta nu o să pot să o părăsesc.

Florin Piersic, mesaj surpriză pentru Viorica Dăncilă, de Florii: „Am fost îndemnat de oameni bine aranjați și sus-puși, din Franța, SUA să plec din România și am spus nu. Eu țara asta nu o să pot să o părăsesc. Puteți să-mi oferiți ce vreți pe lumea asta, eu nu plec din România, asta e țara în care ...” 1

Puteți să-mi oferiți ce vreți pe lumea asta, eu nu plec din România, asta e țara în care m-am născut, țara în care am avut cele mai mari bucurii ale vieții mele și nu cred că mai pot apărea altele, atât timp cât nu sunt acasă”, a spus Florin Piersic într-o intervenție telefonică la Antena3.