(Last Updated On: April 13, 2019)

Moartea Emmei Neagu l-a tulburat pe Florin Călinescu, cel care a avut-o în emisiunea Românii au Talent.

Emma Neagu, una dintre cele mai înzestrate concurente care au urcat pe scena emisiunii “Românii au talent”, a încetat din viață în urmă cu cinci zile, însă abia astăzi vestea tristă a ajuns în România. Adolescenta locuia în Toronto, Canada împreună cu familia sa, iar în 2017, a fost diagnosticată cu cancer osos. Medicii au fost nevoiți să îi amputeze piciorul drept, anunță Can Can.

Florin Călinescu, despre moartea Emmei Neagu: „Apariţia ei, clarviziunea şi înţelegerea a ceea ce se întâmplă m-au depăşit din momentul în care am avut-o oaspete. Atâta calm, atâta linişte, atâta lumină nu am văzut în situaţia asta la un copil... Să ne ...” 1

Florin Călinescu, despre moartea Emmei Neagu, la Stirile Pro Tv: „Apariţia ei, clarviziunea şi înţelegerea a ceea ce se întâmplă m-au depăşit din momentul în care am avut-o oaspete. Atâta calm, atâta linişte, atâta lumină nu am văzut în situaţia asta la un copil… Să ne învelească şi să ne călăuzească înainte de sărbătorile pascale…”, a mărturisit Florin Călinescu, cu lacrimi în ochi, la Stirile Pro Tv.

A impresionat o ţară întreagă printr-un moment artistic excepţional la emisiunea “Românii au talent”. Emma se calificase în semifinale, însă nu a mai apucat să uimească din nou publicul.

“De mult timp m-am întrebat de ce eu, de ce eu? Dar nu ajută să întrebi aşa ceva şi lupţi în continuare că nu ai ce să faci. Pot să zic că gimnastica mi-a dat putere. Să trec peste chestia asta. Gândul că o să mai fiu pe scena o dată şi o să mai pot să fac gimnastică m-a ajutat să trec peste probleme….”, spunea Emma la preselecții.

Emma locuia în Canada, cu părinții ei. Emma și-a urmat visul și a luptat până în ultima clipă chiar dacă medicii erau rezervați în privința ei.

“Când i-au spus că pot să îi salveze piciorul, ea a ales să îşi amputeze piciorul, pentru că i-au spus că dacă îşi salveza piciorul este doar pentru partea estetică şi va termina cu gimnastică şi cu dansul, dar dacă îşi va amputa piciorul cu multă muncă şi determinare va putea face ce făcea şi înainte şi a spus asta o să fac. Pe 20 decembrie, la ultima radiografie a mai apărut ceva… ea a avut două operaţii la plămâni, au fost metastazați.””, a mărturisit mama Emmei la preselecții.