(Last Updated On: April 12, 2019)

Un tânăr din Galați a fost bătut cu sălbăticie de 4 taximetriști. Unul i-a furat și telefonul mobil. Noroc că se închide orice concurență pentru taxiuri. Pe cine ar mai bate taximetriștii?

Patru taximetrişti din Galaţi sunt cercetaţi, în libertate, pentru că ar fi bătut crunt un tânăr de 19 ani. Un al cincilea suspect i-ar fi furat telefonul mobil victimei. Tânărul a chemat un taxi, ca să meargă spre casă, după petrecerea de ziua sa, dar a intrat în conflict cu şoferul. Bărbatul l-a acuzat că-i murdăreşte maşina şi a sărit să-l bată, nu înainte să-şi cheme mai mulţi colegi, informează Digi 24.
Declarații. Tânărul din România bătut cu bestialitate de taximetriști: „Au sărit toţi pe mine, cu răngi, cu bâte, m-au pus la pământ oricum, mi-au dat cu picioarele cu pumnii, cu tot ce au apucat. Prietenul a...” 1

Robert Zaharia – victimă: Au sărit toţi pe mine, cu răngi, cu bâte, m-au pus la pământ oricum, mi-au dat cu picioarele cu pumnii, cu tot ce au apucat. Prietenul a reuşit să scape şi a sunat la poliţie, am rămas singur acolo. Nu aveam de unde să ştiu ce-o să se întâmple.

Tânărul de 19 ani abia îşi sărbătorise ziua de naştere. La finalul petrecerii, a chemat un taxi ca să îşi ducă acasă mai multe lucruri de la petrecere. S-a urcat în maşină împreună cu un prieten.

Băiatul povesteşte că, pe drum, taximetristul le-a reproşat că i-au murdarit bancheta şi că, din cauza genţilor, nu se închide portbagajul. Cursa s-a oprit brusc, cei doi tineri au fost daţi jos, iar şoferul a chemat prin staţie mai mulţi colegi.

Unul dintre băieţi a reuşit să fugă şi a sunat la 112, însă prietenul lui a fost bătut cu sălbăticie de ceata de taximetrişti. Un echipaj SMURD l-a dus la Spitalul de Urgenţă.

Reprezentanţii firmei de taxi au refuzat să comenteze comportamentul angajaţilor.