(Last Updated On: April 15, 2019)

Jurnalistul Dan Turturică spune că în procesul lui Dragnea nu au apărut probe sau mărturii noi care să schimbe condamnarea din prima instanță. Singurul mijloc de apărare al liderului PSD este decizia CCR.

Liderul PSD Liviu Dragnea trebuie să se prezinte azi la Înalta Curte de Casație și Justiție. După o amânare, pe 18 martie, când s-a internat în spital, acum, preşedintele Camerei Deputaţilor va fi audiat în cadrul apelului la procesul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman, anunță Libertatea. Ar putea fi ultimul termen al procesului.

Dan Turturică: „Nu știu dacă azi se va juca ultimul act în procesul lui Dragnea. Dar un lucru este cert.Nu a apărut nicio probă și nicio declarație de martor nouă în acest dosar care să justifice achitarea lui Dragnea. Ceea ce înseamnă că ...” 1

Dan Turturică: „Nu știu dacă azi se va juca ultimul act în procesul lui Dragnea. Nu știu dacă vor mai exista încercări de tergiversare din partea lui Dragnea și dacă Înalta Curte îi va mai permite să tragă de timp sau nu. Nu știu dacă azi Înalta Curte va rămâne în pronunțare și dacă vom afla sentința pe câteva zile sau câteva luni. Dar un lucru este cert.

Nu a apărut nicio probă și nicio declarație de martor nouă în acest dosar care să justifice achitarea lui Dragnea. Ceea ce înseamnă că dacă nu se întâmplă un eveniment realmente cataclismic în Româmia foarte sau relativ curând șeful PSD va fi condamnat”.