(Last Updated On: April 20, 2019)

Dacian Cioloş este necruțător cu Liviu Dragnea după ce acesta a speriat lumea cu USR/Plus le va lua frigiderele și „aragazele“.

Sute de manifestanți au fost prezenți sâmbătă la Iași, în stânga Teatrului Luceafărul, acolo unde a avut loc conferința PSD. Aceștia au strigat lozinci anti PSD, printre care “Hotii, hotii!”, “Dragnea la pușcărie”, anunță ziare.com.

Dacian Cioloş: „Alianța 2020 USR PLUS și-a început călătoria spre victorie în nordul Moldovei, la Iași.

Am zis atunci că aceste alegeri se vor câștiga în Moldova și cred în continuare asta, oricâte spaime cu dispariția de frigidere și „aragaze“ încearcă Dragnea să arunce spre oameni.

Dacian Cioloş: „Liviule, nici nu știi cât de #nimic începi să fii  ... Am zis atunci că aceste alegeri se vor câștiga în Moldova și cred în continuare asta, oricâte spaime cu dispariția de frigidere și „aragaze“ încearcă Dragnea să arunce spre oameni.  Pentru cineva care se teme atât de tare de răcoare, obsesia ...” 1

Pentru cineva care se teme atât de tare de răcoare, obsesia recentă a domnului Dragnea pentru frigidere este cel puțin ciudată. Ce-i drept, nici nu am avut răgaz să-mi pese ce tot inventează despre noi, pentru că eram ocupat să mă întâlnesc cu românii muncitori din diaspora. Printre ei, mulți meseriași care i-ar putea repara frigiderul defectat de vizitele catastrofale din Moldova.

Apropo de proprietăți, domnu’ Dragnea, vom recupera doar proprietățile furate de la stat. Începem cu Belina, continuăm cu tot ce v-ați luat pe semnătură prin guvern din proprietatea publică și ați trecut pe firmele voastre.

În ultimele zile toată lumea a văzut că PSD a pierdut deja aceste alegeri în nordul Moldovei cu toți bodyguarzii, fanfara și tromboanele aduse la manifestații.

Liviule, nici nu știi cât de #nimic începi să fii”.

Ziarul de Iași anunță că Dragnea a evitat orice apropiere de protestatari. El a fost asteptat de o “dubita” fix la iesirea din teatru, urcand in masina direct de pe trepte.

Vezi aici Video :

Revenim cu detalii!