(Last Updated On: April 16, 2019)

Gabriela Firea a surprins astăzi când a anunțat că va dona 10% din salariu, pentru 3 luni, în contul destinat reconstrucției Catedralei Notre Dame.

Primarul general, Gabriela Firea, a trimis, marți, omologului sau de la Paris, Anne Hidalgo, o scrisoare prin care și-a exprimat regretul față de incendiul care a devastat catedrala Notre- Dame. În semn de solidaritate, Gabriela Firea a anunțat că va dona 10% din salariul sau, timp de trei luni, fondului instituit pentru finanțarea lucrărilor de reconstrucție a catedralei, anunță Hotnews.

Câți bani donează Gabriela Firea pentru Catedrala Notre Dame. Vitalie Cojocari: „Pentru că mă tot întrebați despre banii pe care Gabriela Firea îi donează din propriul salariu ...Primarul Capitalei are un venit anual din salariu  de...” 1

Vitalie Cojocari: „Pentru că mă tot întrebați despre banii pe care Gabriela Firea îi donează din propriul salariu pentru Notre-Dame din Paris, așa cum a anunțat într-un comunicat oficial.

Primarul Capitalei are un venit anual din salariu – 119 241 lei. Vedeți declarația sa de avere din 2018. Florentin Pandele ridică un salariu anual de 81 646 lei.
Dacă este să judecăm în baza acestor cifre, salariul primarului general este de 9 936 lei. Fie, rotunjim la 10 mii de lei pe lună.

Câți bani donează Gabriela Firea pentru Catedrala Notre Dame. Vitalie Cojocari: „Pentru că mă tot întrebați despre banii pe care Gabriela Firea îi donează din propriul salariu ...Primarul Capitalei are un venit anual din salariu  de...” 2

Așadar, Gabriela Firea ar putea dona pentru Catedrala Notre-Dame din Paris aproape 1000 de lei lunar, cam 3000 de lei în cele trei luni.
ps: dacă primăria Capitalei o să-mi ofere alte cifre, vi le voi comunica în momentul în care le primesc”.