Atacuri Sri Lanka. Miliardarul care și-a pierdut trei copii protejează pădurile din România printr-o fundație. Director, Fundatia “Conservation Carpathia”: „Vrem sa cream cel mai mare parc national cu padure din toata Europa. Cum este Yellowstone pentru SUA, asa sa fie Fagaras pentru Europa.”

(Last Updated On: April 23, 2019)

Atacuri Sri Lanka. Miliardarul care și-a pierdut trei copii protejează pădurile din România printr-o fundație. Christoph Promberger, Fundatia “Conservation Carpathia”: „Vrem sa cream cel mai mare parc national cu padure din toata Europa. Cum este Yellowstone pentru SUA, asa sa fie Fagaras pentru Europa.”

În atacurile teroriste din Sri Lanka, miliardarul danez Anders Holch Povlsen și-a pierdut trei copii.

Povlsen, cel mai bogat om din Danmarca, este proprietarul companiilor de haine Asos şi Bestseller, care deţin branduriprecum Jack & Jones şi face parte din consiliul de administraţie al Fundaţiei Conservation Carpathia din România, anunță Stirile Pro Tv.

Atacuri Sri Lanka. Miliardarul care și-a pierdut trei copii protejează pădurile din România printr-o fundație. Director, Fundatia “Conservation Carpathia”: „Vrem sa cream cel mai mare parc national cu padure din toata Europa. Cum este Yellowstone pentru SUA, asa sa fie Fagaras pentru Europa.” 1

Aceasta a fost fondată în în anul 2009 de către 12 filantropi și conservaționiști cu scopul de a opri tăierile ilegale de pădure, precum și pentru a conserva o suprafață mare a pădurilor din Carpați, sub forma unei zone complet protejate, pentru generațiile viitoare. Acest lucru se face prin cumpărarea terenurilor și cesionarea drepturilor de vânătoare, pentru protecția completă a tuturor elementelor naturale, din bani privați și publici.

Christoph Promberger, Fundatia “Conservation Carpathia”: “Noi vrem sa ajungem in – nu stiu, in 10, 20 de ani – la 100.000 de hectare. Vrem sa cream cel mai mare parc national cu padure din toata Europa. Cum este Yellowstone pentru SUA, asa sa fie Fagaras pentru Europa.”

Fundatia cu titlul englezesc “Conservation Carpathia”, e condusa de biologi straini si miliardari din topul Forbes.

Christoph Promberger, Fundatia “Conservation Carpathia”: “Pana acum, numai pentru cumparare de paduri, am cheltuit peste 45 de milioane de euro, adica o suma enorma.”

A cumparat si sute de hectare gata defrisate, pe care le replanteaza. Acum, fundatia a cerut autoritatilor sa includa padurile sale in zonele protejate.

Mircea Verghelet, administrator Parcul National “Piatra Craiului”: “N-am avut solicitari de la alti proprietari de a include paduri in zone protejate. In zonele respective nu se fac niciun fel de taieri.”

Neamtul a luat in administrare si un fond cinegetic. Scopul declarat, protectia animalelor. A cerut o evaluare independenta, banuia ca cifrele au fost exagerate.

Mircea Verghelet: “In unele cazuri, pe aceste fonduri de vanatoare, se raporteaza efective mai mari, ca sa poti sa impusti mai multe.”

Cate capre negre sunt in realitate in zona, vedeti la “Romania, te iubesc!”. Visul neamtului este sa infiinteze, in parteneriat cu Guvernul Romaniei, Parcul National Fagaras.