(Last Updated On: April 15, 2019)

Tăriceanu, care provine dintr-o familie de comuniști, i-a acuzat duminică pe cei de la USR reprezintă „aripa tânără a Securităţii”, care în programul de guvernare ar putea veni şi cu lucruri care ar limita libertatea de exprimare. Replica a venit de la Andrei Caramitru.

„Dar dacă mâine vor câştiga alegerile cei care reprezintă astăzi aripa tânără a Securităţii, şi mă refer la USR, să fie convinşi cei care sunt afară (pentru a protesta, n.r.) că vocea lor nu se va mai auzi. Pentru că cei care astăzi reprezintă USR – îi văd de pe acum care sunt temele lor preferate de campanie şi îmi dau seama ce va urma. Va fi rău şi tragic”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, potrivit G4Media. 

Andrei Caramitru: „Trădiceanu, acest manechin ofilit, ne zice ieri că USR sunt “noii securisti”.

Mda. Eu aveam la revoluție 13 ani. Bunicul meu din partea tatălui a fost aruncat 9 ani in pușcăriile comuniste unde a fost torturat. Străbunicul meu a negociat cu guvernul venirea machedo-românilor din Grecia in România.

Andrei Caramitru: „Trădiceanu, acest manechin ofilit, ne zice ieri că USR sunt “noii securisti”.Mda. Eu aveam la revoluție 13 ani. Bunicul meu din partea tatălui a fost aruncat 9 ani in pușcăriile comuniste unde a fost torturat. Străbunicul meu a negociat cu guvernul venirea machedo-românilor din Grecia in România.Familia bunicii mele din partea mamei a dispărut in Siberia - ea a fugit din ...” 1

Familia bunicii mele din partea mamei a dispărut in Siberia – ea a fugit din Chișinău la Bucuresti. Nu am avut pe nimeni in familie nici măcar membru de partid. Tatăl meu a fost apropiat de Regele Mihai, Coposu și Rațiu.

Am plecat la 18 ani in Elvetia (unde am lucrat din greu, de la început, ca sa supraviețuiesc) și am devenit partener in cea mai prestigioasa firma de consultanta din lume in Zurich – probabil m-a ajutat cineva din serviciile noastre că altfel cum puteam 🤣 ?

In schimb – Trădiceanu vine dintr-o familie de comuniști și securisti notorii. Este prieten – și l-a invitat oficial in România – pe șeful serviciilor rusești (…)

Este acuzat de o șpagă de aproape 1 milion EUR de oameni de afaceri austrieci (fiind salvat de Dragnea care refuza sa ii ridice imunitatea in Parlament). (…)!”