(Last Updated On: April 24, 2019)

În Săptămâna Mare prezentatoarea Pro TV, Amalia Enache, ne îndeamnă să fim mai darnici.

Amalia Enache a scris pe Facebook: „ Că tot e Săptămâna Mare, vă propun să faceți lucrurile invers: să nu mergeți la Mall doar ca să luați, dar mai ales să DUCEȚI haine.

Amalia Enache: „Că tot e Săptămâna Mare, vă propun să faceți lucrurile invers: să nu mergeți la Mall doar ca să luați, dar mai ales să DUCEȚI haine.... am donat și eu, si fiica mea....Anul trecut...” 1

Puteți dona haine de adulți sau de copii, articole noi sau curate și în stare bună, în Mall Promenada (et. 1), de pe 23 aprilie până pe 19 mai. Crucea Roșie le va distribui celor care au nevoie. Anul trecut 28 000 de oameni au fost ajutați astfel, de către 10 000 de donatari.

Puterea Jocului susține The Empty Shop. Doar prin implicare activă putem crește o generație puternică și liberă. E important pentru copii să învețe să dăruiască, o lecție importantă pentru ca cei mici să devină adulți empatici și generoși. În seara aceasta am donat și eu, si fiica mea.

Amalia Enache: „Că tot e Săptămâna Mare, vă propun să faceți lucrurile invers: să nu mergeți la Mall doar ca să luați, dar mai ales să DUCEȚI haine.... am donat și eu, si fiica mea....Anul trecut...” 2 Amalia Enache: „Că tot e Săptămâna Mare, vă propun să faceți lucrurile invers: să nu mergeți la Mall doar ca să luați, dar mai ales să DUCEȚI haine.... am donat și eu, si fiica mea....Anul trecut...” 3

www.putereajocului.ro este o campanie pe care o susțin, pentru că sprijină copiii să învețe să aibă încredere în ei. Să fie curajoși. Independenți. Empatici. Să știe să își susțină părerile, liberi și fără rețineri. Prin părintii lor, constienți de puterea jocului.”