FELICITĂRI, Simona Halep! Ce spune presa franceză despre victoria superbă a româncei

(Last Updated On: April 21, 2019)

Simona Halep a izbutit o victorie importantă duminică împotriva jucătoarei Caroline Garcia în semifinalele Fed Cup. România conduce Franța cu 2-1.

Simona Halep a dus scorul la general la 2-1 dupa jocul cu Garcia, unul dramatic, in care toate cele 3 seturi puteau sa se termine altfel, in favoarea celeilalte jucatoare, chinuitor de lung, ingrozitor de obositor, informează ziare.com.

La capatul jocului, cel mai prestigios cotidian din Franta, L’Equipe nota ca ritmul acestei partide a fost unul fantastic, demn de o finala de Mare Slem: “Caroline Garcia a jucat un meci superb dar in cele din urma a cedat in fata Simonei Halep”.

FELICITĂRI, Simona Halep!  Ce spune presa franceză despre victoria superbă a româncei 1

De asemenea, portalul Yahoo Sports France titra: “La capatul unui meci superb, Caroline Garcia a trebuit sa se recunoasca invinsa dupa aproape trei ore impotriva Simonei Halep. Romania conduce acum cu 2-1″.

In plus, cotidianul La Provence anunta la finalul partidei ca..”Garcia a fost invinsa de Simona Halep, iar Romania a reusit sa obtina avantajul in fata Frantei in semifinala”.

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria dramatica in fata Carolinei Garcia.

Simona Halep are probleme după meciul cu Caroline Garcia din semifinala de Fed Cup dintre Franța și România. Sportiva noastră s-a accidentat la șold în finalul primului set și, la conferința de presă, a anunțat că simte dureri, informează Digi Sport.

”M-am lovit la finalul tie-break-ului și acum mă doare din ce în ce mai tare. Cât am fost pe teren, nu am simțit așa tare, pentru că era și adrenalina. Corpul se răcește acum și fiecare accidentare doare mai tare”, a spus Simona Halep, în conferința de presă.