(Last Updated On: April 15, 2019)

Procesul lui Liviu Dragnea a fost suspendat de judecători. Avocații lui Dragnea au cerut recuzarea unui judecătoare din completul de cinci de la Înalta Curte pe motiv că soțul ei are simpatii … PSD!

Ședința a fost suspendată o jumătate de oră. Este vorba despre judecătoarea Simona Daniela Encean, anunță ziare.com.

Procesul lui Liviu Dragnea a fost suspendat! 1

Stoica Ionel: „Planul lui Dragnea, cu recuzarea judecătorului Simona Encean, este simplu.
Pe termen scurt: Trage de timp până la decizia CCR din 19 aprilie.
Pe termen lung: Trage de timp până la pensionareea Lucianei Mera, 1 iunie, urmează vacanța judecătorească; Onorată Curte, ne vedem la toamnă!”

11:30 – Instanta a anuntat ca judecatorul Simona Encean a facut o cerere de abtinere in acest caz, dar care s-a respins. La dosar au mai fost depuse doua cereri de interventie.

11:31 – Instanta vrea sa treaca la audierea inculpatilor, dar avocata lui Dragnea cere recuzarea Simonei Encean. “Am citit pe Internet ca sotul ei ar fi un sustinator infocat al PSD”, a spus aparatorul.

11:32 – “Este afectata impartialitatea doamnei judecator. Dansa nu mai poate face parte din acest complet”, spune Flavia Teodosiu.

Cererea urmeaza sa fie judecata de un alt complet, procesul se suspenda pana atunci. “Dureaza aproximativ jumatate de ora”, spune presedintele completului.