(Last Updated On: April 17, 2019)

Nicio companie românească nu a propus constituirea unui fond pri care să se elimine fosele septice din școlile din România. 3 copilași au murit din 2012 după ce au căzut în aceste fose. O companie românească a anunțat că va dona 1 milion de euro pentru reconstruirea Catedralei Notre Dame. Respect lor. Nu se găsește nicio companie românească să elimine fosele septice din școli?

Fondatorul UiPath, Daniel Dines, a anunţat pe scena unui eveniment pentru tehnologie ce are loc la Paris că în numele startup-ului pe care îl conduce va dona 1 milion de euro pentru reconstrucţia Catedralei Notre Dame, din capitala Franţei, devastată luni de un incendiu, anunță Adevarul.

Pentru toalete, nimeni. O companie românească donează 1 milion euro pentru refacerea Catedralei Notre Dame.  Mircea Marian: „65 de milioane de lei este suma necesară pentru a rezolva problema școlilor cu wc-ul in curte. 65 de milioane de lei! Ca să înțelegeți cât de ...” 1

„UiPath datorează multe Franţei şi culturii franceze. Este timpul să dăm şi noi ceva înapoi Franţei. În numele UiPath, aş vrea să donez 1 milion de euro pentru reconstruirea Notre Dame”, spune Daniel Dines la UiPaht Together Paris – se arată într-o postare pe Twitter a companiei, citată de startupcafe.

UiPath este o companie romanească cu sediul în Statele Unite şi Bucureşti şi birouri în şase ţări, specializată în dezvoltarea si vânzarea tehnologiei de automatizare software a proceselor de lucru din mediul office (ex: Robotic Process Automation / RPA). Roboţii software UiPath sunt programaţi să preia munca de tipul copy-paste a angajaţilor, eliberându-i de sarcinile tranzacţional repetitive care îi solicită inutil”.

 

Jurnalistul Mircea Marian: „65 de milioane de lei este suma necesară pentru a rezolva problema școlilor cu wc-ul in curte. 65 de milioane de lei! Ca să înțelegeți cât de ridicol de mică e suma, comparați cu pensiile speciale din 2018: circa nouă miliarde de lei. Adică circa 0,75% din aceste pensii.

Abia acum, când a murit un copil, anunță doamna Andronescu că PSD a găsit banii și va rezolva problema. Să vedem. Am mai auzit de zeci de ori această promisiune, iar psd a avut mereu alte priorități. Nu i-a lăsat statul paralel”.

Oana Pellea: „Lor le a ars catedrala…au sarit si au salvat ce au putut. O vor reconstrui…
Noua ne arde TARA si nu facem nimic sa o salvam. Nimic”.