(Last Updated On: April 21, 2019)

Huiduit la Iași, Liviu Dragnea a simțit nevoia de a veni cu precizări pe Facebook pentru a se face mai bine înțeles ce a vrut să spună ieșenilor, mai ales că el nu vorbit celor de afară, s-a baricadat într-o sală cu câțiva primari și oameni de nădejde.

Bîldea Ioan: „Dacă citești postarea lui Dragnea de sâbătă seara asta, iți dai seama ca l-a durut ce s-a întâmplat la Iași. Aproape ca nu-i vine sa creadă ca oamenii nu mai cred NIMIC din poveștile despre “bunăstarea” adusa de EL! Omul suferă”.

Liviu Dragnea: „Am câteva vești proaste pentru trubadurii lui Klaus Iohannis și pentru cei care defăimează zi de zi România! Am fost astăzi la Iași alături de colegii mei și de simpatizanți ai PSD și oamenii știu adevărul!

Liviu Dragnea, mesaj în miez de noapte, după ce a fugit de protestatari. Bîldea Ioan: „Dacă citești postarea lui Dragnea de sâmbătă seara asta, iți dai seama ca l-a durut ce s-a întâmplat la Iași. Aproape ca nu-i vine sa creadă ca ...” 1

Iohannis și ai lui sunt din ce în ce mai nervoși. Vad că românilor începe să le meargă bine. Este singura explicație pentru modul în care acționează sistematic, mânați de ură împotriva propriului popor, pentru a bloca măsurile care aduc bunăstare.

Ei au închis spitale, noi le-am redeschis, am făcut investiții și facem în continuare. Numai în acest an avem 16 miliarde de lei în plus pentru sănătate față de ce a avut Cioloș. Noi am mărit salariile medicilor și tot noi vom construi și autostrăzile, cu toate piedicile pe care ni le pun.

Iohannis și ai lui sunt nervoși că fermierii români își primesc subvențiile la timp, că agricultura românească produce mâncare sănătoasă pentru români, că România a ajuns în guvernarea PSD pe primul loc la producția de porumb și floarea-soarelui în Europa. Când au fost ei la guvernare, fermierii români au stat nouă luni, un an, fără subvenții, iar Franța era pe primul loc la producția de porumb.
Îți pui întrebarea legitimă: pentru cine acționează acești oameni, ce interese au? Eu nu cred că urmăresc interesele României, pentru că nu poți să urmărești binele românilor când acționezi împotriva lor. Ei promovează violența, ura și veninul și își doresc să fie țara dezbinată!

Aceasta este diferența fundamentală dintre noi și ceilalți. Noi suntem pentru o Românie stabilă, pentru o Românie sănătoasă, pentru o Românie bogată, care să devină din ce în ce mai puternică. Ei vor o Românie la cheremul altora, noi credem că România merită mai mult!”

Sute de protestatari au fost sâmbătă în fața Teatrului Luceafărul din Iași pentru a scanda împotriva lui Liviu Dragnea și a Partidului Social Democrat. Câteva dintre mesajele lor:
”Veniți cu noi, vă fură și pe voi”.
”Bine ai venit Nimicule în Moldova”.

”PSD, ciuma roșie”.

Vezi aici Video:

”Hoții la închisoare, nu la guvernare”.

Ziarul de Iași anunță că Dragnea a evitat orice apropiere de protestatari. El a fost asteptat de o “dubita” fix la iesirea din teatru, urcand in masina direct de pe trepte.

Vezi aici Video :

Revenim cu detalii!