(Last Updated On: March 20, 2019)

La București se protestează din nou pentru interzicerea UBER în România. Taximetriștii nu mai suportă concurența mașinilor curate și a șoferilor civilizați.

Sute de taxiuri şi microbuze blochează de mai mult de două ore Piaţa Victoriei din Bucureşti, unde are loc un protest al transportatorilor. Ei cer Guvernului să adopte două ordonanţe de urgenţă. Una ar trebui să reglementeze activitatea aplicaţiilor de tip car-sharing, iar cealaltă ar urma să-i scutească de obligaţia de a-şi lua maşini noi pe cei care vor contracte pentru trasee judeţene şi naţionale, informează Digi 24.

Vrei să se interzică UBER în România? Lucian Mândruță: „Iar e Bucurestiul blocat de taximetristi cu masini impecabile, imbracati curat si elegant, nefumatori, care te pot delecta oricand cu cateva citate din Sadoveanu, George Calinescu sau doua strofe din Arghezi si care, peste toate astea...” 1

Lucian Mindruta: „Iar e Bucurestiul blocat de taximetristi cu masini impecabile, imbracati curat si elegant, nefumatori, care te pot delecta oricand cu cateva citate din Sadoveanu, George Calinescu sau doua strofe din Arghezi si care, peste toate astea…

…. peste toate astea merg unde le zici tu, oricand!

Dar nu acum. Acum nu merg, acum stau in centru si protesteaza impotriva interlopilor alora murdari si spurcati la gura care scuipa seminte din Uber!
Bravo”.