(Last Updated On: March 9, 2019)

România este cunoscută în Europa ca cea mai coruptă țară. Singurele bucurii vin de la Simona Halep și Laura Codruța Kovesi. Păcat de premierul României, că nu știe măcar să citească de pe foi.

Pe Facebook, jurnalistul Vlad Mixich a scris: „Fapt nud, fără comentarii suplimentare: ieri la cină cu vreo 20 de oameni dintre care 10 din Europa (inclusiv din afara UE).
Toți europenii, dar TOȚI, știau de “procuroarea aia tare din România care a avut curaj și i-a băgat la pușcărie pe toți politicienii și afaceriștii hoți și care parcă va fi procurorul european”. Și toți europenii, dar TOȚI, știau de protestele masive contra corupților din România: “proteste ca la voi ne-ar plăcea și nouă să facem”.

Vlad Mixich: „Simona Halep și Laura Codruța Kovesi ...ăsta e brandul de țară adevărat al României ...Toți europenii, dar TOȚI, știau de "procuroarea aia tare din România care a avut curaj și i-a băgat la pușcărie pe toți politicienii și afaceriștii hoți și care parcă va fi ...” 1

Media de vârstă: 37-38. Meserii diferite: medici, economiști, antreprenori. Toți vorbitori de engleză. Niciunul nu a fost vreodată în România.

Toți de la masă, europeni sau nu, știau cine e Simona Halep.

Ăsta e brandul de țară adevărat al României, la 30 de ani de la Revoluție: două femei curajoase, încăpățânate și muncitoare. Fără pompoane, scandal sau vreun ‘daddy’ în spate. Da! Mândru că sunt român!”

Președintele Parlamentului European, vineri 8 marie: Laura Codruța Kovesi este candidatul Parlamentului European pentru șefia Parchetului European. Ea are toate calitățile necesare pentru a face o treabă excelentă. Avem nevoie de mai multe femei extraordinare precum Laura Codruța Kovesi în poziții de conducere.

Simona Halep a câștigat vineri seara, prima partidă de la Indian Wells, anunță Adevarul.”Am încredere în mine. Mă bucur că am revenit aici, chiar daca astazi conditiile au fost mai dificile pentru ca a batut putin vantul. A fost insa la fel pentru amândoua. Le multumesc oamenilor ca au venit să mă vadă. Le multumesc tuturor, nu doar românilor, pentru ca stiu ca am multi fani aici.

Simt dragostea lor, de aceea am atat de multa energie atunci cand vin aici. Vreau sa dau tot ce am mai bun si sa mă lupt pentru fiecare punct”