(Last Updated On: March 15, 2019)

A început protestul „România vrea Autostrăzi” la care și-au anunțat participarea zeci de companii și instituții ,  în același timp cu inaugurarea primului metru de autostradă din Moldova, construit simbolic de omul de afaceri Ștefan Madachi.

Liviu Dragnea este extrem de deranjat că un om de afaceri a adus la cunoștința opiniei publice că PSD nu este în stare să construiască autostrăzi, chiar dacă s-a aflat peste 10 ani la guvernare în România, sub diverse forme

Liviu Dragnea, citat de stiripesurse.ro: “Nişte şmecheri care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostradă. La ora 12.30 a început lucrul la prima autostradă din Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi.

(Video) #șîeu A început Inaugurarea primului metru de autostradă din Moldova și protestul de 15 minute din întreaga țară 1

Ei ţipă, noi dezvoltăm România. Dacă tot avea banii ăştia, putea să dea la nişte case de copii, să îi doneze undeva. A zis ‘Plec să văd dacă s-au început lucrările’ şi a plecat spre Bucureşti.

Numai că legea aprobată este pentru autostrada Târgu Mureş – Iaşi. Totul este circ. Rămâne la determinarea noastră sa spunem românilor adevărul. Nu vă cer altceva, nu vă cer să minţiţi, nu vă cer să manipulaţi. Să spuneţi oamenilor ce se întâmplă şi oamenii să judece. Altfel îi lăsăm doar pe aceşti circari”

Dacian Cioloş: „România vrea autostrăzi, iar politicul trebuie să răspundă imediat acestei cereri. Nu cu fantezii, nu cu amânări, nu cu minciuni. PSD a guvernat mai mult de trei sferturi din ultimii 30 de ani și este vinovat pentru situația în care ne găsim. Acest partid trebuie să își asume în fața cetățenilor vina pentru a ține România în subdezvoltare.

Românii simt nevoia să se unească pentru a compensa incapacitatea statului. Avem nevoie de un stat reformat, fără corupți și cu oameni competenți. Societatea civilă a început să umple acest gol lăsat de incompetența statului. Societatea civilă construiește deja spitale. Acum tot din societatea civilă vin inițiative legate de autostrăzi.

În 2016, tot în societatea civilă am găsit profesioniști pentru a crea GovIT Hub. România are resursele necesare unei transformări rapide. Va trebui să reformăm statul și să-l populăm cu oameni competenți și onești.

PLUS se angajează direct și fără echivoc să pună în aplicare planul de construire a infrastructurii rutiere care este baza dezvoltării naționale pe care toți românii o cer. Bani există, Uniunea Europeană trage de noi, dar guvernul PSD încearcă să își ascundă interesul pentru neputința și foamea de bani prin proiecte nerealiste. Este nevoie de o susținere națională puternică și perseverentă dacă dorim schimbarea. Fiecare dintre noi trebuie să iasă la vot, să protesteze, să lupte pentru bunăstarea sa și a României. Sărăcia nu se vindecă prin pasivitate și abandon”.

 

Video live de la inaugurarea primului metru de autostradă din Moldova:

Revenim cu detalii!