(Last Updated On: March 9, 2019)

Românii au talent a continuat vineri, 8 martie, cu o nouă ediție de succes. S-a înregistrat și al treilea Golden Buzz.

Kidd Strobe, alias Bonebreaker, este contorsionistul al cărui moment la această ediție a emisiunii ”Românii au talent”, sezonul 9, a ridicat juriul în picioare și l-a convins pe Andi Moisescu să apese butonul auriu, potrivit romaniiautalent.protv.ro.

(Video) Al treilea Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 9. Contorsionistul Kidd Strobe. Ce oase are de poate face așa? 1

Kidd Strobe, pe numele său de scenă Bonebreaker, este originar din San Francisco. Acesta a participat în trecut și la ”America’s Got Talent” și este celebru în mediul online, clipurile sale având zeci de mii de vizulizări pe YouTube.

Bonebreaker a apărut în numeroase videoclipuri ale unor artiști internaționali, impresionând cu mișcările sale care sfidează legile anatomiei. Îl puteți vedea astfel în clipuri precum ”Red Nose” – Sage The Gemini, ”Ripped” – E40 și Lil John, “Boys And Girls” – Will I Am, Ayo – Chris Brown ft Tyga.

A jucat în reclame și numeroase clipuri, extrem de apreciate în mediul online. Pe lângă faptul că este dansator profesionist, acesta s-a apucat în ultimul timp și de rap. ”Nu am lăsat niciodată pe cineva să-mi spună că nu pot”, declară Kidd Strobe, adăugând că secretul succesului lui este foarte multă muncă.

Vezi aici Video:

FELICITĂRI!