(Last Updated On: March 15, 2019)

Moarte tragică, vineri dimineața la Timișoara. Fostul șef DNA al biroului local s-a aruncat de la etajul 6 al unei clădiri.

Fostul șef al DNA Timișoara a avut parte de o moarte violență vineri dimineață. S-a prăbușit de la etajul 6 al sediului Direcției Naținale Anticorupție din centrul orașului, transmite opiniatimisoarei.ro, preluat de stiripesurse.ro.

Update. Prima REACȚIE a DNA după ce un procuror s-a aruncat de la etajul 6 1

Procurorul Tamas Schiffbeck a venit în această dimineață la serviciu, a mers în biroul său, iar la scurtă vreme trupul neînsuflețit i-a fost găsit pe aleea din dreptul clădirii Schelei de Petrol care adăpostește și sediul DNA Timișoara.

A fost declanșată o anchetă care va stabili dacă este vorba de o sinucidere sau de un accident. Tamas Schiffbeck a condus mai mulți ani Direcția Națională Anticorupție Timișoara. Avea 49 de ani, era căsătorit și avea 2 copii.

Primă reacție din DNA după suicidul șocant de la Timișoara. Conform România TV, conducerea DNA central susține că procurorul care și-a luat viața în această dimineață nu avea probleme disciplinare privind activitatea sa în cadrul instituției. Astfel, unica ipoteză plauzibila rămâne ca prolemele procurorului să fi fost personale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, citați de Mediafax, un bărbat în vârstă de 48 de ani s-a sinucis, vineri dimineaţa, aruncându-se de la etajul şase al clădirii care adăposteşte şi sediul DNA Timişoara.