(Last Updated On: March 11, 2019)

Simona Halep este în căutarea unui antrenor și se pare că s-ar fi decis. E vorba de un antrenor român.

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, pentru Telekom Sport: “Este puţin o lipsă din punct de vedere al liniştii echipei, pentru că Simona nu are un antrenor de bază. Un antrenor principal reuşeşte uneori să facă programe şi să impună anumite decizii.

Surse. Simona Halep și-a găsit antrenor. Un român 1

Însă Simona are o echipă foarte puterncă. Dar, încet, încet, va trebui să găsească o variantă optimă pentru un antrenor, nu o variantă în grabă. Este deja în timpul turneelor şi o aşteaptă o perioadă mai dificilă.

Se apropie Roland Garros-ul, unde are de apărat puncte. Am înţeles că, săptămâna viitoare, Daniel Dobre ar putea merge să o ajute pe Simona. Ei au mai lucrat împreună, iar eu, personal, îl apreciez foarte mult pe Daniel. Cred că o va ajuta mult în această perioadă de tranziţie.

Surse. Simona Halep și-a găsit antrenor. Un român 2

Legat de antrenorul care o pregătea pe Naomi Osaka, aici cred că sunt doar speculaţii. Eu cred că este dificil, mai ales când sunt astfel de antrenori cu cote foarte mari. Să se transfere aşa antrenorul de la numărul 1 la numărul 2 WTA, doar după o săptămână … Deci eu nu prea cred în astfel de zvonuri. Simona are nevoie de un om echilibrat care să se potrivească temperamentului ei”.