(Last Updated On: March 16, 2019)

După 4 orașe vizitate și 4 huiduiueli, Liviu Dragnea acuză probleme de sănătate.

Liviu Dragnea este dus, de urgență, la spital, la ora trasmiterii acestei știri! La scurt timp după ce a participat la alegerile pentru oganizația din Ilfov, Dragnea a susținut o conferință de presă pe care a încheiat-o după doar 7 minute de declarații.

”Sincer, nu mai pot să stau, din păcate!”, a spus Dragnea la finalul conferinței de presă, potrivit stiripesurse.ro.

Surse. Liviu Dragnea dus la spital de urgență! 1

Conform unor surse apropiate liderului PSD, el a fost dus la spital pentru că acuză dureri la spate. De altfel, s-a putut remarca faptul că Dragnea se deplasează cu dificulate, în ultimele zile. El s-a plâns, vineri, la Târgoviște, de frigul în care a stat la alegerile din organizația PSD Dâmbovița.

Potrivit surselor România TV, președintele PSD, Liviu Dragnea, se îndreaptă către spital din cauza unor probleme de sănătate, informează și DCnews.ro.

Președintele PSD Liviu Dragnea a susținut în timpul declarației de presă că în timpul deplasării la organizația PSD din Târgoviște a fost foarte frig, motiv pentru care i s-a agravat starea de sănătate.

Potrivit România TV, în momentul de față, liderul PSD se îndreaptă către spital pentru un control amănunțit în ceea ce privește durerile de spate.