(Last Updated On: March 12, 2019)

Producătorul  Leon Thomas Braun, unul dintre cei mai apreciați oameni de la Hollywood, s-a îndrăgostit de discursul Simonei Halep. Acesta a salutat sinceritatea, naturaleţea şi francheţea campioanei noastre.

“Simona acordă cele mai pline de candoare interviuri pentru presă dintre toţi sportivii. Bravo, Simona, bucură-te în continuare de ceea ce faci”, a scris Leon Thomas Braun pe contul său de twitter, alături de conferinţa de presă a Simonei de după victoria contra Kozlovei, informează digisport.ro.

Simona Halep. Un cunoscut om de la Hollywood, cucerit de româncă. „Bravo, Simona, bucură-te în continuare de ceea ce faci ...Simona acordă cele mai ...” 1

Leon Thomas Braun a lucrat la filme celebre precum “The Exorcism of Emily Rose”, “The Butterfly Effect” sau “X-Men”, dar în timpul liber e un mare iubitor de tenis.

Acesta a urmărit-o pe Simona în partida cu Kozlova, din turul 3 de la Indian Wells, dar şi la conferinţa de presă de după partidă. Discursul campioanei noastre l-a impresionat pe Braun, care a ţinut să o felicite pe româncă pe twitter.