(Last Updated On: March 14, 2019)

O investigație FBI a scos la iveală un scandal de corupție în sistemul universitar din Statele Unite. Actriţe celebre, designeri şi directori de companii mari ar fi dat mită ca să-şi vadă copiii admişi la universităţi de elită, precum Standford sau Yale.

Cel mai răsunător nume este cel al actriţei Felicity Huffman din serialul Neveste Disperate. Ar fi dat mii de dolari pentru admiterea fiicei sale mai mari şi urma să facă acelaşi lucru şi pentru al doilea copil, informează Observator TV.

România vs America, la prins corupți. Vlad Mixich: „Da, așa-i, și în SUA există corupție la nivel înalt, ca și în România. Dar...! Câteva celebrități au fost ieri arestate pentru că au dat mită ca să le fie acceptate odraslele pe nedrept la universități mari, ca Stanford. Într-un alt scandal, un medic bogat și faimos ...” 1

Vlad Mixich a scris pe Facebook: „Da, așa-i, și în SUA există corupție la nivel înalt, ca și în România. Dar…!

Câteva celebrități au fost ieri arestate pentru că au dat mită ca să le fie acceptate odraslele pe nedrept la universități mari, ca Stanford.

Într-un alt scandal, un medic bogat și faimos care a falsificat rețete în valoare de câteva milioane de dolari a fost arestat pe stradă, iar spitalul în care lucrează l-a suspendat imediat pe termen nelimitat.
Fostul șef al campaniei prezidențiale a lui Trump, un fel de Hrebenciuc al marelui blond, tocmai a fost condamnat definitiv la vreo 7 ani de închisoare pentru spălare de bani și alte porcării.

Și acum ghici ghicitoare: câte televiziuni și reviste americane, postări pe Facebook ale unor personalități, politicieni sau asociații profesionale credeți că au luat apărarea celor acuzați sau condamnați?

Zero!

Asta e diferența, prieteni. Se fură cu spor, se fură fără frică, se fură pe față, la lumină, cu tupeu, se fură cu mândrie azi în România. Mai degrabă vezi o dropie prin înaltele birouri ale țărișoarei decât niscaiva rușine. Aici suntem.”

6,5 milioane de dolari ar fi plătit cel mai… “generos” părinte dintre cei 50 de acuzaţi că au cumpărat locul copilului la o universitate de prestigiu”.