(Last Updated On: March 15, 2019)

România este gazda tragerii la sorți pentru Euro 2020. Anunțul a fost făcut de fostul internațional francez Christian Karembeu, ambasador al EURO 2020

Tragerea la sorți a grupelor EURO 2020 va avea loc la București, pe 30 noiembrie 2019.

„Mă bucur să revin la București. Mă bucur să văd chipuri pe care le-am văzut pe teren, în birouri, dar și la Jocurile Olimpice. Mă bucur să fiu pe un stadion așa frumos. România merită să fie parte din echipa care organizează EURO 2020. România a dat o mulțime de talente care joacă la cluburi mari și care au adus multă bucurie poporului român.

Ce onoare! România, gazda tragerii la sorți pentru grupele EURO 2020. Când va avea loc. Christian Karembeu: „România merită să fie parte din echipa care organizează EURO 2020. România a dat o mulțime de talente care joacă la cluburi mari și care au adus ...” 1

Sunt aici ca să prezint trofeul și să anunț că pe acest stadion se vor juca 4 meciuri. Sunt aici ca să văd aduc o veste foarte bună, pe care vă rog să o rețineți. Pe 30 noiembrie 2019 București va organiza evenimentul de tragere la sorți EURO 2020. Vă felicit încă de pe acum și vă doresc mult succes”, a declarat Christian Karembeu, potrivit Gazeta Sporturilor.

„Ieri am aflat. Bucuria a fost una uriașă. Cel mai important non-sportiv la EURO 2020. Este un eveniment colosal. Îi mulțumesc președintelui UEFA”
Răzvan Burleanu

Tragerea la sorți va avea loc la Romexpo. La București vor avea loc 4 meciuri la EURO 2020: trei în grupe și unul în optimi.