(Last Updated On: March 15, 2019)

Liviu Dragnea l-a atacat vineri pe Ştefan Mandachi, omul de afaceri de la care a pornit campania #șîeu. Ştefan Mandachi a avut un răspuns pentru liderul PSD.

Liviu Dragnea, citat de stiripesurse.ro: “Nişte şmecheri care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostradă. La ora 12.30 a început lucrul la prima autostradă din Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi.

Ei ţipă, noi dezvoltăm România. Dacă tot avea banii ăştia, putea să dea la nişte case de copii, să îi doneze undeva. A zis ‘Plec să văd dacă s-au început lucrările’ şi a plecat spre Bucureşti.

Numai că legea aprobată este pentru autostrada Târgu Mureş – Iaşi. Totul este circ. Rămâne la determinarea noastră sa spunem românilor adevărul. Nu vă cer altceva, nu vă cer să minţiţi, nu vă cer să manipulaţi. Să spuneţi oamenilor ce se întâmplă şi oamenii să judece. Altfel îi lăsăm doar pe aceşti circari”

Ştefan Mandachi, citat de Digi 24: „Sunt copleșit de solidaritatea care a fost între români astăzi. Sunt foarte multe companii din România care au reacționat pozitiv. Acele mari companii sau corporații care nu au manifestat pentru autostrăzi probabil că nu au nevoie de drumuri”.

Reacția lui Ștefan Mandachi la atacul lui Liviu Dragnea privind protestul #șîeu. „Nişte şmecheri care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostradă. ...” 1

Întrebat cum comentează atacul lui Liviu Dragnea, președintele PSD, care l-a acuzat că „face circ” și a spus că putea dona unor case de copii banii cu care a construit metrul de autostradă, Mandachi a spus: „Nu vreau să comentez reacția asta: dacă sunt la 2 metri sub pământ nu mai pot să folosesc 100.000 de euro”, a spus Ștefan Mandachi. El făcea referire la faptul că, în lipsa autostrăzilor, pe șoselele din România au loc multe accidente grave.

„Nu comentez declarații politice pentru că nu fac politică. E problema lui”, a adăugat Mandachi.